Kaspersky full versiyonuyla cracklenebilirmi?

Blwe

Uzman üye
17 Şub 2021
1,472
1,552
Green/Moderasyon
Merhaba:

Başarılı bir cracker tarafından evet craklenebilir. Lakin şöyle bir durum var. İnternet üzerinde gördüğümüz crack programları orjinalleri kadar başarılı olamıyorlar. Özellikle bu cracklenen şey bir anti virüs programı ise. Orjinal hali daha esastır bana göre.
 

execnone

Katılımcı Üye
19 Tem 2022
352
172
cracklenir ama blwe hocamın dediği gibi güvenli olmaz. örneğin orijinal bir kaspersky neredeyse saat başı veritabanı güncellemesi alır. sürekli yeni zararlı yazılımlar keşfedilir ve veritabanına kaydedilir. cracklendiği zaman ise muhtemelen program veritabanı güncellemelerini alamayacaktır.
 

Memati'

Basın&Medya Direktörü
7 Nis 2020
2,288
3,524
Korsan antivirüs kullanmak hmm, mesela Malwarebytes'ı korsan kullanırsan içerisindeki virüsü algılayıp "Dont steal our software" diye virüs açıklamasına yazar. Korsan antivirüs kullanacağınıza hiç kullanmayın. Bitdefender'ın 3 aylık deneme sürümü var onu kullanın.
 

azx5

Üye
26 Ocak 2023
180
85
23
DPW
Kaspersky antivirüs programı full paralı versiyonu ile cracklenebilirmi? sınırısız süreyle hemde.
genelde key dediğimiz anahtarlar çıkartılıyor (antivirüsler için) cracklenmiş sürüme gerek duyulmayabiliyor çünkü (imza tabanı her zaman güncelleniyor ve yeni tehtit ve virüsler için) basit bir keymaker ile aktivasyon işlemi kolayca yapılıyor serial numarası çıkartılıyor illaki crack sürüme gerek yok hemen hemen çoğu antivirüs için bu geçerli
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.