KENDİ Sabit-ip mzde kendı serverımızı acsak BAGLANTI GELIR MI ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxomar93xx

Katılımcı Üye
7 Eyl 2010
305
0
Yer Altı
Ardakşlar mesela sabıt-ip num. ız omer-baba123.no-ip.biz olsun bunla bir rat olusturalım spy-net ve yha apoclyps 1.4 de bu serverı kendımız acsak BAGLANTI gelmesı mumkunmudur ???
 

rawsan

Yeni üye
1 Tem 2009
15
0
kardes no ip kullanirsan gelmez . no ip yerine sabit ip yani 127.0.0.1 kullanirsan baglanti gelir serveri acarsan . tabi port da acik olacak

senin dediğin lan ip arkadaşım. bildiğim kadarıyla no-ip ile olur. lan ip ise yerel ağdaki ipyi sabitler. yani yerel ağdaki pcyi rat ile izlemek istiyorsak lan ip sabitlemek yeterlidir. fakat uzak pc için sabit ethernet ip veya no-ip gerekli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.