KeyLogger den Kurtulma Kesin Çözüm

Ryhme Lord

Yeni üye
28 Mar 2012
34
0
Önerim Avira Premium Bulabilirsen Avira Premium Bul O Terminator Gibi Bütün Virüsleri Keyloggerları Temizler.
 

hastakabul

Yeni üye
12 Tem 2012
5
0
arkadasım bu < HelpAssistant SUPPORT_388945a0ı bı turlu sılemıyorum dedıklerınızı harfıyen uygulamama ragmen kesın yolu yok mu acaba bunun
 

murat han

Üye
11 Şub 2012
222
0
istanbul
bendede yokkk :) emegıne saglık..yalnız 1 sey sorcam......bu keyloger server ı c -d ye atdı dıyelım .kendını calıstrma ııcın de regedit run a kod atıp kendını de HelpAssistant SUPPORT_388945a0 kullanıcı olarak eklıyorr....sımdı bunu sılınce .pc tekraar acılınca keyloger vırusu,, regedıtdekı run dakı calıstr komutu ıle server ı calıstrmıycak dıyosunuz ..dogrumudur ?....
 

parpe

Üye
26 Eyl 2012
134
0
Evet arkadaşlar THT de bi çok kişi bu konu üstünde duruyor keyloggerden kesin olarak nasıl kurtulabilirim diye hemen açıklıyorum.

Keyloggerden kurtulmak istiyorsunuz yada pcnizde keylogger warmı yokmu öğrenmek istiyorsunuz hemen şu adımları izleyin..
Başlar-Çalıştır-Cmd- Dos komutuna - Net User yazıp enter diyorsunuz.
Eğer karşınıza < HelpAssistant SUPPORT_388945a0 > bu yazı çıkıyorsa pcnizde keylogger wardır. Peki nasıl Kurtulabilirim Hemen söylüyorum...

Bilgisayarıma Sağ tıklayın - Yönet Deyin - Yerel Kullanıcılar Ve Gruplar'a tıklayın - Users e 2 kez tıklayın - orada HelpAssistant SUPPORT_388945a0 diye bi yazı war onu siliyoruz ve keyloggerden kurtuluyoruz işlem bukadar arkadaşlar :) Pcnizde keylogger olup olmadığını öğrenmek için ikinci bi yöntem silerken yaptığımız işlemdir aynı adımları izleyerek keylogger olup olmadığını öğrenebilirsiniz.


kardeş dediklerini yaptım user cıktı onu sildim cmd den bir daha baktım bu sefer SUPPORT_388945a0 cıkıyor buda keylogger olabilirmi yardım ?
 

HackedByMcCagdas

Yeni üye
27 Eki 2012
40
0
Çok Saol Abi Eşşoğlu Eşşeğin Teki Keylogger attı paniğe girdim adam faceden tüm bilgilerimi saydırıyodu bana :D korktum Sana Çok Teşekkür Ederim abi Saygılar !!
 

BeFa*

Uzman üye
22 Ocak 2012
1,223
0
127.0.0.1
Cmd'den Baktım Çıkmadı Tek Benim Kullanıcı Adım Ve Bilgisayar Adı Yazıyordu Demekki Yok Bende İçim Rahatladı Teşekkürler :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.