Kilitli Telefon Nasıl Açılır

20 Ağu 2016
188
0
istanbul
Biraz garip gibi gelcek size ama neyse şimdi babam bana inat derslerimnden dolayı telefon almadı ve ben arkadaşlarımla mesajlaşmak istediğimde telefonunu zar zor veriyor. Bende biçok kez şifresini ekrandaki parmak izinden buldum.Fakat artık yemiyo her yazdığında iyice siliyo ekranı bende gıcık oluyorum.Bu desenli şifreyi kırmadan bulmanın bir yolu varmıdır
 

Slown

Katılımcı Üye
12 Ara 2015
607
0
Zaton
G mail hesabını biliyorsan telefonu kitle sonra g maile gönderiyorlar bu arada dostum daha yaratıcı duşünmeni öneririm nihayetinde bu şifreleri kırılmasın diye koyuyorlar
 

BrkRyz

Üye
31 Tem 2016
113
0
Telefonun Tüm Tuşlarına Basılı Tut Ve Birkaç Saniye (Dakika da Olabilir) Basılı tut Öylece Telefona Kilidi Açılacaktır.. Kendi Tabletime Ve Kuzenimin Telefonu Kilitlenmişti Yaptım Fakat Bazı Telefonlarda İşe Yaramıyor. Eğer Yardım Edeildiysem 1 Teşekkür Yeter :)
 

wertykht

Üye
4 Eki 2009
169
0
Uzaklarda..
Telefonunuzu kapatınız.
Kapalı konumda iken Sesi Yükselt + Home tuşlarına basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basınız.
Telefon açılıp, Samsung logosu gözüktüğünde tuşları bırakınız.
Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Açma (Power) tuşuna basınız.

Telefon açıldığında desenli bir şifre koy
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.