Kodumun neden çalışmadığını anlamıyorum yardım lazım

  • Konbuyu başlatan cheasy60
  • Başlangıç tarihi
C

cheasy60

Ziyaretçi
Sitedeki bu ve devamı niteliğinde olan sayfalardan trojanımı yazıyorum. Kodu tamamen aynı yapsam da kesinlikle çalışmamakta. Sorunun ne olduğunu da anlamıyorum. Sırf bunun için python sürümü düşürdüm ve 2.7 yaptım. Kodlar öyle gözüküyor. Ancak yine de çalışmamakta. Yardım edecek var mı?

şuan ki kodların çoğu bu derste dersin bağlantı güçlendirmeden hemen önceki kısım.

Server: Trojan:
 

Helmsys

Ar-Ge Ekibi Kıdemli
16 Mar 2022
1,493
1,654
Kodunuzu resim olarak değil metin formatında paylaşın.
Ayrıca çalışmıyor diye belirtmişsiniz, tam olarak ne istediğiniz gibi olmuyor?
Detaylandırın diğer insanlarda yardımcı olacaktır.



Edit:
Paylaştığınız resimlerden yola çıkarak global anahtar kelimesini yanlış kullandığınızı düşünüyorum. Bu anahtar kelimenin kullanılabilmesi için global alanda yani herhangi bir blok altında tanımlanmayan( sınıf, method, fonksiyon) değişkenlerin bulunduğu alana global, adı geçen bloklar altında bulunuyorsa lokal değişken deniyor. Eğer global alanda tanımlanmış bir değişkenin değerini fonksiyon içinde değiştirecekseniz o fonksiyon içinde global alanda tanımlanmış değişkeni global olarak belirtmeniz gerekiyor. Aynı
baglanti fonksiyonunuzda olduğu gibi. Tek farkı fonksiyon dışında tanımlamanız gerekiyor.

Python:
# global alan
import moduleA
import moduleB
import moduleC

var1 = ""
var2 = 0
var3 = []

def func():
    # lokal alan 1
    global var1
    global var2
    global var3

    funcVar1 = ""
    funcVar2 = 0
    funcVar3 = []
    
    var1 = "test"
    var2 = 1
    var3 = [1,2,3]
    
    def func2():
        # lokal alan 2
        nonlocal funcVar1
        nonlocal funcVar2
        nonlocal funcVar3
        
        funcVar1 = "test"
        funcVar2 = 1
        funcVar3 = [1,2,3]
        # lokal alan 2
    # lokal alan 1

# global alan
nonlocal anahtar kelimesi de global anahtar kelimesi ile aynı işleve sahip tek farkı iç içe fonksiyonlar arasında değişkenler için geçerli.

Buradan yola çıkarak
soket, ip, hedef değişkenlerinizi global alanda tanımlayın baglantı fonksiyonu içinde global olarak belirtin, ilgili değer atamaları yaptıktan sonra başka fonksiyonlar içinde bu değişkenleri çağırabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.