Konumuzu Nasıl Süsleriz?

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
243
-Türkistan-


Merhaba arkadaşlar bugün konularımızı nasıl güzelleştiririz onu göstereceğim, bazı düz konu açan üyelerimiz gördüm onlar için yararlı olacağını düşünüyorum, hız kesmeden başlayalım




Konumuzu Nasıl Süsleriz?



Arkadaşlar ilk önce yapmamız gereken şey konumuz ile alakalı görseller bulalım ve nasıl eklendiğine bakalım.Google arama motoruna, konumuz ile alakalı görseli yazalım ve şu şekilde sonuna PNG uzantısını ekleyelim.Örneğin ben Linux ile alakalı istiyorum.






Evet arkadaşlar, şimdi çıkan sonuçlardan birisini indirelim ve arama motoruna gelelim ve remove bg adresine girip fotoğrafımızın arkasını silelim.






Kestiğimize göre, resimi konumuza eklememiz için hızlı resim adresine gidelim ve Dosyaları seçin kısmına basıp resimizi yükleyelim, Şu şekilde.





Özellikle BBCODE yazan yeri kopyalayıp yapıştıralım, bu çok yapılan bir hata'dır.Şimdi görselimizi ekleyelim.







Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi arkası kesik bir şekilde resimimiz yüklendi.Şimdi yapacağımız şeyi ben yapmanızı öneririm çok şık duruyor, eğer konuyu "Center" tagı içerisine yazarsanız konunuz ortada duracaktır. [ CENTER] [/ CENTER] Ben boşluk koydum.Siz boşlukları silip, tagın arasına yazacaksınız.



Renklendirme işlemini şu şekilde yaparsanız daha iyi duracaktır.




Örneğin, Linux Nedir? yazısını kırmızı şekilde yazın, sonrasında linux'un ne olduğunu'da beyaz şekilde yazabilirsiniz şu şekilde; Linux Nedir? Linux, 1991 Yılında piyasaya sürülmüş bir İşletim sistemi'dir.



Arkadaşlar şimdi sizlere konumuzu ayırmak için kullanılan ayraçların görsellerini vereceğim, indirip konunuza ekleyebilirsiniz, bu da konunuzun gerçekten güzel durmasını sağlayacaktır.


Ayraçlar




























 
Son düzenleme:

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Eline sağlık. Başlık ve konuyu birbirinden ayırmak için kullandığımız, ayraç niyeti gören görselleri eklesen daha güzel olurdu. :))
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.