League Of Legends (Hesap ele geçirmek)

x-Cod3

Kıdemli Üye
10 Şub 2015
2,590
0
World
Fake olduğu belli değil mi gif'te kullanıcı adı neyse şifre kullanıcıadı123 v.b şeyler hepsinin
 

crank689

Yeni üye
21 Kas 2015
8
0
lolcracker dosyası inerken şifre istiyor mega.co da
benim işim olmaz ama eğer gerçekten ihtiyacı olanlar var ise biraz uğraş sonucu sentry mba programı ile daha hızlı işlem yapabilirler lolcracker denilen program sentry mba nın lol için özel configli versiyonu gibi bir şey.
 
Son düzenleme:

Rooki3H4ck3r

Yeni üye
8 Eyl 2016
3
0
yav kardeş bende ılk programda export sorunu verıyor onu bana bıraz daha acıklaya bılrsen sevınırım... daha onceden gordugum vıdolarda flnda bırsey anlamadım yardım pls
 

ferbotj9

Yeni üye
16 Ocak 2011
9
0
Öncelikle çok teşekkürler. Hile hala güncel midir acaba deneyen var ise yazabilir mi ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.