League of Legends'ta arayüz değişiyor!

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
X-790x444.jpg


Riot Games, League of Legends‘da oyuniçi arayüzü değiştireceğini duyurdu. Yeni arayüz daha sade ve anlaşılır olmasının yanı sıra dikkat dağıtmayacak şekilde dizayn edileceğini bildiren Riot Games, çalışmalarına devam ediyor daha arayüz PBE‘de yüklenmezken tam olarak ne zaman değişeceği tarih olarak belli değil.

League of Legends‘ta arayüz değişiklikleri zaman zaman oluyordu, Bu ise oyunun 3. arayüz değişikliği ve normal formundan en çok değiştiği arayüz olacak. Bu yüzden alışmak biraz zor olabilir.

Riot Games‘in Arayüz ile ilgili verdiği açıklamalar ise şöyle:

Oyun alanını kapamayan ve bilgileri, oyuncuların bunları gerçek hayatta nasıl kullandığını temel alarak veren, daha sade bir arayüz yapıyoruz.
Bu değişikliklerin hepsinin arkasında tonla gözlem ve oyun içi deneme var; ama elbette gereğince gelişmeleri için sizin görüşlerinize de ihtiyaç duyuyoruz
Ayrıca “bekleme süresi yeni bitti” ve “seviye atlatılabilir” gibi bilgileri ekranın ortasına yerleştirdik
Skor panosu artık büyük değil ve anlaşılır “Ona bakarken, oyundan kopmayacaksınız.
Sol taraftaki takım arkadaşları durum barı minimap’in üstüne alınacak bu şekilde daha kolay takip etmeniz hedeflenecek.
Sağ üstteki dakika, minyon skoru gibi bilgiler minimap’in üstüne alınacak ve takip kolaylaştırılacak.


thinkingstrategically.png

gettingtactical.png

usabilityandclarity.png
 

LastNights

Yeni üye
24 Haz 2014
12
0
o haritadan zaten nefret ediyordum mid oynarken adamın gang gelişini görmüyordum şimdi iyice doldurmuşlar yine arayüzü 0 çekcez :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.