Led tabela yardım

bykhilal

Yeni üye
15 Tem 2014
4
0
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar , kahramanmaraşta yaşıyorum , ve yeni bir led tabela takıldı şehrin en işlek yerlerinden birine , bu tabela belediyenin olmasına rağmen erdoğan ve ak parti reklamı yapılıyor , acaba bir yolu yok mudur bu yazıyı değiştirip Atatürkün bir sözünü yazmak falan , gerçekten beni çok rahatsız eden bir durum yardımcı olabilecek birisi varsa çok iyi olur
 

Coksuzz

Yeni üye
17 Ağu 2015
7
0
arkadaşlar ben türkiyenin led tabela sarf malzemeleri ithalat ve imalatını yapan üç firmasından bir tanesinde teknik ve proje müdürü olarak görev yapıyorum elimden sayısız led ekran ve kayan yazı geçti.
hacklemek istediğiniz ürünün özelliklerini bilmelisiniz.
Tek renk (Kırmızı-mavi-yeşil vb) mi
yoksa video gösteren led ekranmı. bunları bana mesaj olarak atarsanız yardımcı olabilirm
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.