Lütfen yardım edin

batuhan326

Yeni üye
13 Tem 2015
39
0
kac ksıye sogledıysem hıc bırı yardımcı olmadı gelen dıo yardımcı gozukmek ıcın sorun neydı ozele gel sonra cevap yok bırı allahnını sevıosa dark cometı yapı versın ne olur aglıcam lutfen
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Se-ZeR

Emektar
12 Tem 2008
10,796
117
Antalya
bakın küfretmenize rağmen banlamıyorum, derdinizi anlatın ve bekleyin, biz babanızın oğlu yada uşağınız değiliz, para da almıyoruz, gönüllülük esasına dayalı bir forumuz, beğenmiyorsanız çıkışta sağ üst tarafta, ya edepli olun ya da defolun, burası incsözlük değil!
 

AlinganPanda

Uzman üye
30 May 2014
1,786
1
105
Anıtkabir
İlk olarak burası herkesin özgürce kayıt olup görüntüleyebildiği bir alan olduğundan burada üslubunuza dikkat etmeniz gerekmektedir.

İkinci olarak forumda darkcomet ile ilgili pek çok konu mevcuttur sıkıntısız şekilde yapabilirsiniz.

Üçüncü olarak burası yardımlaşma sitesi değil Web Güvenlik Forumu yardımlaşma sitesi arıyosanız Kızlarsoruyor.com a gidebilirsiniz.
 

Se-ZeR

Emektar
12 Tem 2008
10,796
117
Antalya
Bak sadece youtube da:
https://www.youtube.com/results?search_query=darkcommet
bu kadar türkçe/ingilizce video var, bu işlere meraklıysan öyle el si*iyle gerdeğe girmeye kalkmayacaksın.

Oturup azimle tekrar tekrar deneyeceksin, kısa ve öz.
Forumda darckcommet diye aratırsan zilyon zate konu bulursun hala biri bana commet yapsın diyosun, adam içine trojanı gömer, ava gidersen avlanırsın, çocuk oyuncağı değil bu, öyle armut piş ağzıma düş diye de birşey yok.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.