Mavi Ekran Hatası

Sualtisavunma

Katılımcı Üye
9 Eyl 2016
499
0
İstanbul
Merhaba değerli forum üyeleri, bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor. Daha önce, format attırdım, windows'u tekrardan yüklediler fakat geçici bir çözüm oldu. Bunun nedeni nedir?
Ek Olarak: Arada sırada saatlerce bilgisayarda takılsam da hata vermediği zamanlar oluyor. Buna da ek olarak, mavi ekran hatasını genellikle bilgisayar açıldıktan 3-5dk arasında veriyor.

İyi forumlar dilerim.
 

icehead

Uzman üye
19 Şub 2022
1,137
833
Mavi ekran hatasının sebebini aslında hata kodundan anlayabiliriz.
genel de ram,disk,işlemciden verir.
eğer tekrar mavi ekran alırsanız hata kodunu not edin.
 

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,113
348
Donanımsal olarak temizle bilgisayarını fazla ısınmadan kaynaklı olabilir işlemci ve ekran kartı macununu yenile tozlarını sil

Böyle bir video var ne kadar yardımcı olur bilemem :
Tıkla
bu arkadaşa ek olarak şunu söyleyebilirim Harddiskin ömrü bitmiş olabilir SSD Alırsan Sorunun Ortadan Kalkacağına inanıyorum ( HDD'de alabilirsin tabi de SSD daha sağlıklı olur diye dedim)
 

rayden

Üye
4 Eki 2007
62
0
trabzon
selam arkadaşlar bende mavi ekran sorunu alıyorum mavi ekran verdiginde (C:\Windows\Minidump) dosyasına kayıt ediliyor
blue screen viev programını kullanmayı bakın belki bircözüm olur
 

"KARAHANLI"

Kıdemli Üye
17 Mar 2022
2,610
3,346
Россия
Merhaba değerli üyelerimiz
bilgisiyarınızın bakımını Yaptırabilirsiniz bu sayede ise bu sorun gidecektir.. size en uygun bilgisayarcıya götürüp bakımını yaptırmak olacaktır....
kolay gelsin iyi calışmalar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.