md5 şifre nasıl kırıcaz

Regnos

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
622
1
Md5 Kırılmaz md5 bir şifreleme turudur diyelim ki bir helva yaptınız içindeki malzemeleri geri çıkarabilirmisiniz hayır ama aynı tatta olan helvalar buluna bilir. Yani kısacası aynı turdeki olan md5 leri md5tr.com gibi sitelerle çozebilirsiniz ama 10 taneden 1 ni belki bulur.
 

JrExclusive

Uzman üye
24 Eyl 2013
1,370
0
Anavatan
Sözlük yöntemiyle deneyen programlar var,%100 başarı oranı yok tabiki.Kali linux kullanıyorsanız,md5 li şifre çektiğinizde deneme yanılma yoluyla kırmak için bir soru gelir terminale,seçerseniz denemeye başlar,ancak çok uzun ve sonucu belli olmayan bir iştir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.