merhaba arkadaslar yaptığım iş hakkında etkili bir site oluştumak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahir212

Üye
21 May 2009
210
1
isntanbul
Evet şimdi arkadaslar ben işim gereiği bi kaç ürünü tanıtmam gerekiyor nasıl mesela siteden ürünü görüp merak edip iletişime geçicekler bende ücretsis olarak gidip aileye o ürünü tanıtıcağım site nasıl açılır nasıl yapılır bilgim hiç yok sadece burdaki değerli arkadaşlardan bilgi almak istedim sadece ii forumlar bayramınıs mübarek olsun :)
 

shergar5555

Katılımcı Üye
14 May 2009
728
0
keşke bilseydim :=)
kardeş ben şahsen ücretsiz web sitesinde reklamı yapılan ürüne itibar edip kullanmam. sana tavsiyen ürününün ismi ile alakalı bir domain al ve siteni kur. 40-50mb kapasiteli bir sitenin sana yıllık olarak toplam maliyeti 60tl gibi rakama patlar.. buna online site kuran web siteler aracılığı ile sitenin tasarımını yapmayıda eklersen sana maliyeti en fazla 150 tl civarında bir paraya patlar.. eğer bu işi ciddi olarak yapcaksan domain almanı öneririm.. özelden mesaj atarsan sana önerebileceğim güzel bir hosing firmasıda var bunu verebilirim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.