Mikrosoft'tan Turkhackteam'a açık mektup 1 (Bill Gates)

balik_

Katılımcı Üye
12 Eyl 2007
357
2
www.turkhackteam.org 'a açık mektup


Baylar ve bayanlar, hepinizi selamlıyorum ! sizlere mikrosoftun en gelişmiş işletim sistemini sunmaktan gurur duyarım. mikrosoft şirketi sizler için her zaman en iyisini ve en ucuzunu yapmayı görev bilmiştir. yine yapacağımızı yaptık ve süper bir işletim sistemi olan windows 7 yi hizmetinize soktuk. sayenizde kısa sürede büyük bir mesafe katettik. yeni işletim sistemimiz çok beğenildi ve biz gerçekten evet gerçekten mutlu olduk. bu başarı hepimizin !

Tüm bu ilerlemelere rağmen insanların kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramayan bir takım gericilerde yok değil. bunlardan birisi de www.turkhackteam.org/linux web adresinde yazılar yazan balik_ kullanıcı adlı kişidir...

Yeni ürünümüz windows 7 yi tanıtırken insanların kafasını karıştıran gerici balik_ nin öve öve bitiremediği linux mint 7 ile karşılaştırma yapacağız. biz linux mint 7 yi önemsemiyoruz, bize göre birtek 7 vardır o da hepimizin bildiği windows 7 dir. Fakat tam anlamı ile tatmin olmanız için karşılaştırma yapmayı doğru bulduk. şimdi sıkı durun....


Kolay kullanım: Windowsun bu kadar popüler olmasının sebebi,kolay kullanımıdır. Örneğin, çoğu insan dosya izinlerini sıkıcı bulur, çünkü çok gariptir ki normal kullanıcılar sadece kendi klasörlerinde dosya işlemleri yapabiliyorlar. Sıkıcı olan başka bir şey de, linux da sadece root kullanıcısı yeni yazılım kurabiliyor olmasıdır. windows7 de ise bu durum söz konusu değildir, çünkü bu yeni ve gelişmiş dağıtımda herkez root ile aynı haklara sahip. Bu durum daha güvenli bir sistemi de beraberinde getirmiş oluyor çünkü kullanıcı artık hiçbir zaman root olarak giriş yapmayacak!


Komut satırı YOK!: Komut satırı insanları genellikle zorlar ve sıkar bu yüzden Windows 7 de kesinlikle komut satırı yoktur. Bunun temel olarak 2 avantajı var. Birincisi, kullanıcı o eski ve sıkıcı komut satırlarını görmeyecek. İkinci olarak, Windows kilitlendiğinde tüm sistem kullanılmaz hele gelmekte çünkü kullanıcı komut satırına ulaşamamakta. Bu durum kullanıcıyı reset atmaya zorlayacak ve bilgisayar yeniden başlatılınca windows 7 adeta yeniden doğacak !


Gelişmiş Mavi ekran: Mavi ekran'ı windows kullanıcıları sık sık görür, ve Linux'ta mavi ekran'ın olmaması insanların Linux a alışamamasına sebep olmaktadır. Bu yüzden windows 7 de kendine ait çok gelişmiş bir mavi ekran var ve her sistem hatasında ortaya çıkar! Artık o mavi değil! Tam aksine güzel bir arka-plan resmi var! Kabul edersiniz ki bu linux mint 7 nin o sıkıcı komut satırına bakmaktan daha hoştur. Tabi ki windows 7 kendi özel yapım sistemini kullanır. Yeni bir kod'a sahip bu sistem işletim sisteminin rastgele kilitlenmesini sağlamakta.

Gelişmiş Dosya Yöneticisi: linux dağıtımlarında önemli bir dosyayı, geri döndürme şansı olmaksızın silme riski çok yüksek. Yeni ve gelişmiş dosya yöneticimizde ise bu risk daha küçüktür! Örneğin; kullanıcı bir dosyayı silerken windows 7 "bu dosyayı silmek istediğinizden eminmisiniz" diye soracak, eğer kullanıcı "tamam" derse, "bu dosyayı silerseniz, dosya sistemden kaldırılmış olacak, devam edilsin mi" diye soracak ve eğer kullanıcı "tamam" derse,"Eğer dosyayı silerseniz,bir daha onu göremeyecek ve kullanamayacaksınız, devam edilsin mi" diye bilgilendirildikten sonra "Bu dosyayı silerseniz, başka dosya veya programlar da etkilenebilir, devam edilsin mi?" diye sorulacak ve eğer kullanıcı "tamam" derse "Bu dosyayı silmek sitediğinizden eminmisiniz?" diye sorulacak ve kullanıcı "tamam" derse , dosya geri dönüşüm kutusuna taşınacak ve windows 7 kullanıcıya, bu dosyayı bir daha kullanamayacağını söyleyecek, tabi ki geri dönüşüm kutusundan çıkartana dek.


Geliştirilmiş Virüs desteği: Windows için binlerce virüs varken Linux için sadece birkaç tane olduğu bir gerçek. hatta balik_ kullanıcı adlı kişi birbuçuk yıldır linux mint 7 de bir tane de olsa virüs göremediğini cesurca itiraf etmiştir. Windows 7 de özel bir Windows Virüsleri desteği bulunmaka ve bu demek oluyor ki bu virüsler sisteminize Windows xp ortamı ile aynı miktarda zarar verebilecekler. Bu Windowstan xp den terfi eden kullanıcıların kendilerini gerçekten evlerinde hissetmelerini sağlayacak. Yeni Outloook uyumlu e-mail yöneticisi de buna katkıda bulunacak. Sisteme bir virüs bulaştığında ise "Sisteminize hasar verilirken lütfen bekleyin" şeklinde bir yazı ve ilerleme çubuğu gösterilecek. Aynı anda ise kullanıcının iyi vakit geçirdiğinden emin olmak için rahatlatıcı müzikler çalınacak, çünkü sisteme zarar verme işlemi virüse bağlı olarak zaman alabilir.


Trojan Downloadları: Web sayfamızda ise geniş bir download arşivi bulunmaktadır. kullanıcılar buradan bir sürü değişik trojan'ı kolaylıkla indirebilirler. Ve her kullanıcı root ile aynı haklara sahip olduğundan, müşterilerimiz Trojan'ın maximum seviyede hasar verdiğinden emin olabilirler. Bu durum kullanıcılarımızın heycan dolu anlar yaşamasını sağlayacak !

Cracker dostu: Windows'u cracklemek çok kolay olduğundan, Linux a geçen kullanıcıların bu durumu kıskanmış olabileceğini farkettik. Sizler için daha iyisini yaptık ! Yeni windows 7 de her bir port'un açık olduğundan emin olmanızı sağlayan bir güvenlik sistemi mevcut. Eğer bu yetersiz kalırsa kullanıcılarımız "Cracker çağırma sihirbazı"'mızı kullanabilirler. Bu sihirbaz sayesinde bir kaç kolay adım ile kullanıcılar, sistemlerinin ne sıklıkla ve ne zaman crackleneceğini seçebilirler. Ayrıca bu sihirbazın son sürümü ile kullanıcılar hangi yaş grubu tarafından cracklenmek istediğini seçebilir.

Yeni pazarlama stratejisi: balik_ dahil tüm Linux Mint 7 geliştiricilerini dava etmiş bulunmaktayız, çünkü "7" rakamının kullanımı Windows 7 ve Linux Mint 7 arasında karışıklığa sebep olabilir. Mevcut kanunlar sayesinde çok yakında windows 7 dışında hiçbir işletim sistemi kullanılmayacak ve her bir kullanıcı buna göre bir sisteme sahib olmak zorunda kalacak.


Sisteminizi güncel tutacağız: Yeni lisans anlaşmamız, sizi sadece en son sürüm yazılım kullanmanızı sağlayacak, bu da her zaman güncel kalmanızı sağlayacak. Sadece 1000$ karşılığı, windows 7 yi satın aldığınızda işletim sistemini 1 yıl boyunca kullanma hakkına sahip olmuş olacaksınız. Süre dolduğunda Windows 7 nin yeni versiyonunu yine 1 yıllığına ve yine sadece 1000$'a satın almanız gerekecek. Eğer almazsanız,daha sonra almak istediğinizde 1700$ ödemeniz gerekecek. Gördüğünüz gibi yeni lisans anlaşmamız sizi sürekli güncel bir yazılım kullanmanıza teşvik ediyor. Ve Linux XP nin her bir yeni versiyonu daha fazla donanım gücü gerektireceğinden donanımınızı da yenilemeniz gerekecek, bu sayede sürekli en güncel sisteme sahip olacaksınız!

2. mektubumuzda farklı konulara değinmek üzere hoşçakalın...

Bill Gates
 

bykara1559

Üye
6 Eyl 2009
108
0
BATMAN
Emeğine Sağlık Kardeş
______________


:diablo:diabloThE HackeR FireS:diablo:diablo
Herkes THT de buluşacak...
ne_mutlu_turkum_diyene1.jpg
 

4DEATH

Katılımcı Üye
22 Tem 2008
943
0
:D sahte mektuplarla takılma :D bi sen mi varsın balık:D agitcana falan yasardı yassa:D
 

dexmod1

Uzman üye
13 Ağu 2009
1,182
0
yasadıgım her yer
abi adamlara bay ya yaptıgı sisteme toz kondurmuyor
baksanaya
almıyorum lan wındows7 elıme gecersede kırıgını alcam guncellestırmeyegelınce satın alan ark guncellesmıs paketleri paylasırlar bızde yuklerız olaybu 1000 dolar neymıs ya her yıl a****
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.