Mobil uygulamalardaki reklamı kaldırmak ?

wrozly

Üye
20 Ocak 2021
78
4
Türkiye
Herkese merhaba android uygulamalarda çıkan reklamları kaldırmak istiyorum 1-2 sonuç buldum fakat bunlar mobil cihazdan yapılıyor bilgisayardan yapıp paylaşmak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar.
 

38fatih

Uzman üye
25 Ara 2015
1,147
0
Bohm Kenti
Yukarıdaki üyenin bahsettiği gibi lucky patcher adlı uygulamadan reklamları kaldırabilirsiniz ama bunu kullandığınız her uygulama için yapmak zorundasınız. Onun yerine xposed ile reklam kaldırma modülleri yüklemek çok daha mantıklı. Telefonunuzun rootlu olması gerekiyor. Xposed yükledikten sonra AdBlocker Reborn, add guard gibi reklam engelleyici modülleri yüklerseniz youtube uygulaması dahil uygulama içerisindeki reklamları engelleyecektir
 

XKaraGERGEDANX

Uzman üye
19 Ocak 2021
1,372
113
3301/1.1.ano
Yukarıdaki üyenin bahsettiği gibi lucky patcher adlı uygulamadan reklamları kaldırabilirsiniz ama bunu kullandığınız her uygulama için yapmak zorundasınız. Onun yerine xposed ile reklam kaldırma modülleri yüklemek çok daha mantıklı. Telefonunuzun rootlu olması gerekiyor. Xposed yükledikten sonra AdBlocker Reborn, add guard gibi reklam engelleyi modülleri yüklerseniz youtube uygulaması dahil uygulama içerisindeki reklamları engelleyecektir

kullandığı her uygulama için yapmak zorunda değil sadece istediği uygulamayı seçip yama yapabilir
 

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,086
BL4CKGORE
Lucky Pathcer ile uygulama içi satın alma ve reklamları kaldırmak için yama yapabilirsin.Fakat bu oluşturduğun apk yı sadece o telefonda kullanabilirsin yani bir yere upload edersen çalışmaz.
 

XKaraGERGEDANX

Uzman üye
19 Ocak 2021
1,372
113
3301/1.1.ano
Lucky Pathcer ile uygulama içi satın alma ve reklamları kaldırmak için yama yapabilirsin.Fakat bu oluşturduğun apk yı sadece o telefonda kullanabilirsin yani bir yere upload edersen çalışmaz.

upload edebilmek için lucky patcher ile alakalı key alınabiliyor gene lucky patcer içerisinden ancak bana kalırsa upload edecekse kodu kendi decode edip yamayı kendi yapsın
 

TSRooT

Üye
10 Ağu 2019
123
26
Lucky Patcher adlı uygulamayı kullanbilirsin. Lucky Paycher uygulama yama uygulamasıdır. Bu uygulama ile çoğu uygulamalardan uygulama içi satın almayı bedava yaparak ücretsiz yararlanabilirsin. Yanı sıra reklamları kaldırmak da mümkün. Arama motorun lucky patcher yazarak kendi websitesi üzerinden edinebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.