Msn kırma programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 Haz 2009
132
0
istanbul
kardeş trojen diyorum boru demiyorum he o program iyi mi değil kötü tabii ki al proratı yada subsevenı gir adamın pcye al şifreyi çık bu kadar basit arakdaşaın sölediği programda trojenle ilgili zaten o yüzden mantıklı
 

SüLeYmAn0007

Yeni üye
19 Haz 2009
3
0
:confused:arkadaşlar ben denileni yapdım googlede hesap açtım ama mesaj gelmio serveride işaretledim msn leride yazdım ama olmadı %100 doldu gösterio ama mesaj gelmio bilgisi olan warmı?
 

vceneviz

Katılımcı Üye
12 Nis 2007
538
2
arkadasım msn kırma değil bu senin kendi bilgisayarındaki şifreleri bulur sadece lütfen dikkat et
 

ESCORPIA

Yeni üye
27 Haz 2009
1
0
selam öncelikle arkadasım, benim adıma alınmı bır msnı gerı almak ıstıyorum. bana yardımcı olursanız sevınırım..
 

burakgazi

Yeni üye
28 Haz 2009
1
0
arkadaşkar benim msn i kırdılar nasıl geri alabilirim ve bu konu da bana yardımcı olun lürfen programı varsa verin
 

tuldurv2

Yeni üye
29 Haz 2009
13
0
sen napmaya calısıyorsun ya vıruslu dosyayı paylasıyon cok ayıp sana bırde program yok resım le yolluyon yakısmadı sana
 
10 Haz 2009
159
0
Ya daha kaç kere söyliyecem msn hack diye birşey yoktur.Ya anlama yeteneğiniz yokmu var diyen arkadaşlarım yok yahu yok msn hack işte niye hâla ısrarla var diyorsunuz. Konu kilit !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.