msn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NightBLue

Yeni üye
6 Ocak 2007
19
0
s.a arkadaşlar msn mi açıyorum birinin üzene tıklıyorum 5 6 saniye sonra açtığım ekran kapanıyo sonra karşımdakine bi dosya gönderiyormuşum resimlerime bak die fln ne yapmalıyım şimdiden tşk.
 

Barracuda

Katılımcı Üye
12 Ağu 2007
363
9
Türkiye
Ad-aware tarzı temizliyici programlardan herhangi birisini pc'nize kurup manuel ve otomatik tarama yaptırın..

Normal antivirüs programları bile bu tür zararlıları kaldıramayabiliyor..Hangisi olduğu farketmez..Bir tür cleaner ile bu tür zararlıları kaldırabilirsiniz..Başka ir alternatif de pc' nizi güvenli mod da açıp öyle taratmanız..Kayıt defteri ve zararlı aktif hale gelmeden temizlik yapılmış olur..Kolay gelsin iyi forumlar..
 

neoser

Yeni üye
5 Eki 2006
43
0
merhaba.benim bilgisayarıma kardeşimin eli değdiğinde aynı virüs bulaşmıştı, temizledim hem de programsız...
şimdi şöyle bir durum da var...
virüsün yazdığı yazıyı aynen yazarsan buraya çözüm daha kolay verebilirim.çünkü msn virüsü 1 çeşit değil onun da çeşitleri var.
ona göre silme yöntemi tarif edeceğim...
 

mesutgun1982

Uzman üye
20 Mar 2008
1,069
3
msn yi kaldır tekrar yükle.Nasıl kaldıracağınu biliyorsundur herhalde?sorunun çözüleceğini sanıyorum.eğer olmazsa formatı at.pc nede karspersky,nod 32 gibi güzel virüs proğramları yükle.
 

neoser

Yeni üye
5 Eki 2006
43
0
msni kaldırınca olmaz kardeş... nod32 de demişsin bazı forumlarda onun temizlediğini söylüyorlar ama bu virüs benim bilgisayara girdiğinde bende nodun son sürümü vardı... belki şimdi güncellemelerle temizliyor olabilir. ama temizleme yöntemini doğrudan anlattım zaten yukarda.varsayımlardan daha iyidir.bu direkt siliyo.ben bizzat denedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.