Mt2 Oynamis Olanlar Bakabilirmi

MaxDance

Katılımcı Üye
8 Haz 2016
274
0
Beyler Mt2 ye Baslicam Cogu Arkadasimiz Oynamistir 0 dan baslamak istemiom Ya parada yaturmak istemiom o zaman yardim alacam eski oynayan arkadaslar felan varsa hesablari duruosa yada bi iki itemi kalmissa yardim edebilirmi ?? Kucuk bise bile yetebilir TESEKKURLER. ..
 

Black-Leonx'

Özel Üye
22 Haz 2015
10,067
5
Nereye
Tr'ye Başlamanı Tavsiye Etmem Metin 2 Tr Eskiden Güzeldi Şimdi İyice Bozuldu Onun Yerine PvP Serverlere Başlayabilirsin Hem Kolay Hem Eğlenceli Hem Para Yatırmanada Gerek Yok Tabiki Son Karar Senin Kardeşim İyi Forumlar
 

Nautilus

Yeni üye
24 Haz 2016
49
0
İzmir-Manisa
Ben sana TR serverinde her türlü yardımı yapabilirim bende 2-3 yıl önce başladım kuzenlerim PvP server falan kuruyordu sürekli ben PvP server sevmiyordum TR ye başlamıştım istediğin zaman söyle bir sunucuda herhangi bir chde buluşuruz öğretirim, kastırırım her türlü yardımda bulunurum :)
 

By Samuel

Katılımcı Üye
13 Mar 2016
360
0
Tr ' de başlıyacaksan hileli olanlara alışman gerekiyor. Oyunun çoğu hile kullanıyor bende TR de çok hile kullandım ama sadece kasılmak içindi. Osmanlı Mt2 ( Galiba adı buydu ) veya başka PvP Serverlarda başlamanı tavsiye ederim.
 

YakupKhan

Üye
24 Mar 2015
63
0
kardeşim tr de herkes yüksek level arkadaş fln bulamazsın eski ortam yok gameforge nin yeni bir projesi varmış metin2007 2007 deki serverfilesi kullanıcaklarmış betada şuan tavsiyem wom2 ye başla bende ona başlıcam dünya çapında oyuncu kitlesi var ama accık ingliççe bilmen lazım
 

Nautilus

Yeni üye
24 Haz 2016
49
0
İzmir-Manisa
kardeşim tr de herkes yüksek level arkadaş fln bulamazsın eski ortam yok gameforge nin yeni bir projesi varmış metin2007 2007 deki serverfilesi kullanıcaklarmış betada şuan tavsiyem wom2 ye başla bende ona başlıcam dünya çapında oyuncu kitlesi var ama accık ingliççe bilmen lazım

Arkadaşım hiçte öyle değil meydanda bekleyenler tabiki yüksek leveller olur çünkü artık kasılmaya ihtiyaçları yok biraz gezsen uzakları ve diğer diyarları metin kesen , kasılmaya çalışan yeni oyuncuları görürsün :)

NOT : Konuyu açan kişi TR'de başlayacaksan bana mesaj at ben sana her türlü yardımda bulunurum seni kastırırım :)
 

MaxDance

Katılımcı Üye
8 Haz 2016
274
0
Beyler Bana Sadece 1 item Lazim Cok Isime Yarar
+4 tasli +9 dolunay Ortu Kotu Olabilir Farketmez daha Fazla Yardim edebilecek varsa neden olmasin Bu ramazan ayinda
Iyi Forumlar
 

Fatih 6134

Katılımcı Üye
26 Haz 2015
329
0
Tr artık oynancak durumda değil hilelerle dolu pvp oynamanı tavsiye ederim eğer kapanmayacak arıyorsan 2-3 tane server var kapanmayacak beraber oynarız istersen özelden skype adresimi verebilirim
 

Mr Nonexistent

Katılımcı Üye
14 May 2016
329
0
Gotham
Sakin baslama benim 17 binliralik hesaplarımi sebepsiz2yere banladilar sikayet ettim en sonunda acmadilar ana baci sovdum. Mahkeme veriyoruz dedi Drndarbe veremediler veletler. O yuzden abi tavsiyesi sakin baslama oyunda 10 14 yasinda bebe dolu oyunu ayiptir sormasi s....tiler. eskiden 99 vardiya 50 60 yas arasi takilirdik simdi 120 lv hesapda bebe dolu oynama dakin.

2006 da basladim 2011 e kadar cok iyiydi simdi m2 ye baslanmaz ne pvp nede tr git steam oyunlari oyna.

Simdi kalan hesaplari ve itemleri paraya ceviriyorum.
 
Son düzenleme:

sretkaya

Yeni üye
29 Ağu 2015
2
0
Kardeşim şuan tr ye başlarsan yakın zamanda bırakacağının garantisini verebilirim.Hem emeğine hem zamanına yazık olur ben şuan metin2 pvp oynuyorum eğer pvp ye başlıcak olursan her türlü yardımda bulunabilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.