Musallat adlı virüs ve 10.000 tl değerindeki yazılımlar

usabehci

Yeni üye
11 Eyl 2012
33
0
merhaba arkadaşlar ben yazılım yazıyorum bu günlerlde flash diskime musallat.exe adlı bir vürüs bulaştı ve aotorun ile çalışıyor autorun bunun otomatik olarak açılmasınına neden oluyor ve değiştirmene izin vermiyor flash diskimdeki klasörleri gizli yapıyor klasör seçeneklerinden gizli klasörleri göster diyincede yeniden göstermeye işaretleniyor acilen yardımınıza ihtiyacım var değeri en az 10.000 tl eden yazılılar mevcut flash diskimde kendi silme programımı yazmama rahmen silinmiyor maddi açıdan değerli olan programları kurtarmak istiyorum teşekkkürler. :RpS_cursing:
 

uur128

Üye
17 Ara 2012
225
0
Aynısı Bende vardı kardeşim Malweare diye bir prg var onla tarttım bide esetle sorun çözüldü denemeni tavsiye ederim birisi trojan atmış o trojanı silincede pc musallat oldu kapiş ;)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.