NASA'nın sitesi çökermi sorusunun cevabı

kaanumay

Üye
20 Haz 2014
225
0
Bodrum
Aynı şey dev bir botnet ağı ile daha da etikili olur , üstüne 5-6 sunucudan da ddos attın mı FBI falan dinlemez gideriz.

Şöyle sunucusu olan saldırı bilgisi yüksek 10 - 15 kişi ve belirlenmiş bir siteye uzun vadeli bir saldırı yapılabilir gerekli durumlarda Anonymous mantığı adamlar bir operasyon çıkartıyor siteleri veriyor bağımsız gruplar direkt olarak indiriyor siteleri.
 

madalok12

Katılımcı Üye
1 Ocak 2015
592
0
Script arşivim var ve malesef bunları kimse ile paylaşmam fakat internette kısa bir araştırmadan sonra hemen karşınıza çıkabilecek şeylerden oluşturulmuş bir arşiv rahatça bulabilirsin.
Çoğu kişi bunu anlamaz ama paylaşmaman herkes için daha iyi.Çünkü herkes biliyor ki paylaştığında görenler alıp kendisi hazırlamış gibi farklı yerlerde paylaşıcak hakkını yiyicekler
 

LakhoPss

Uzman üye
31 Ara 2014
1,512
0
root@kali:~#
kardeşim nasadan ne istiyorsun asqwrewqeqwrw :D lamer işi ddos ama eglenceli eline saglık
Dostum DDoS lamer işi değildir, Lizard Squad'dan tut Herakles hocamız bile en önemli operasyonlarından bazılarını DDoS ile siteyi erişime kapatarak gerçekleştirmiştir. Lütfen bu düşünceyi kafanızdan atınız..
 

HAML3T

Katılımcı Üye
4 Şub 2015
286
0
rdos mu kullanıyon ddosmu bende deepwebde bi kaç site var dos atacam bide nsa fbi cia gib e-okul onlara atacamda :D :D :D :D :D :D
 

kaanumay

Üye
20 Haz 2014
225
0
Bodrum
Kardeşim sen ne içtin?
Konu çöp bence istersen sen fbayı hackle bu kafayla

Esas sen ne içtin tee dün gece yaptığımız bir olay ve erişime kapandığını yorumlardan görebilirsin Ha eğer istiyorsan birdaha kapatabilirim sıkıntı yok o konuda. Bir yorum yapmadan önce düşünce yeteneğin var kullan.

Kardeşim DDosu hangi Programlarla yapıyorsun

Script arşivim var oradan bir script ile.

rdos mu kullanıyon ddosmu bende deepwebde bi kaç site var dos atacam bide nsa fbi cia gib e-okul onlara atacamda :D :D :D :D :D :D

Herhangi bir site kullanmıyorum bizzat sunucularımdan yaptığım bir işlem. Onlarda aynı mantık kendi hazır scriptleri var.
 

droppod

Üye
5 Eki 2013
188
0
C:/home
Elbette erişime kapatırsın ama belli saldiri seviyesine göre o siteyi erişime kapanır. ( Not: DDos lamerlikle alakası bile olamaz.)
 

Raphers

Adanmış Üye
31 Ağu 2014
7,286
5
System.Net
Konu altında tartışmayın bu 2. uyarım. Eğer bir daha tekrarlanırsa şahıs hakkında gereken işlem yapılacaktır.
 

WhooLe

Uzman üye
21 Eyl 2012
1,696
0
Hunger Games
hayır knk düşmez geçen bilgisayar öğretmenime sordum dediki onların siteleri prof çökmüyo özel yapım siteler allah cc koruyo onların sitelerini
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.