Sızma Testleri Nasıl DDoS atılır

7002

Yeni üye
18 Şub 2021
28
1
bu gün bir konu daha açtım ve çözüm buldum
şimdi başka bir sorum var . bir siteye DDoS atacağım fakat pek yararlı bir program bulamadım
önerilerinizi bekliyorum site çok güçlü değil fakat kötü de değil orta seviye
birde nasıl kullanacağımı da anlatırsanız sevinirim
 

Ghost Killer

Özel Üye
13 Ocak 2019
11,238
7,708
Merhaba,

En etkili yöntem saldırı çıkışlı vds server alıp içine de saldırı scripti kurup saldırmak. Ancak tek vds etki yapamayabilir en az 5-6 vds server üzerinden aynı anda saldırmak gerekir. Bu sayede hedef sistem çökertilebilir. Veya biraz pahalı saldırı için sunucular var onlardan alıp vurursanız da aynı etkiyi görecektir.

Bu konular yardımcı olabilir;

https://www.turkhackteam.org/web-se.../1493591-bedava-vds-uzerinden-ddos-atmak.html

https://www.turkhackteam.org/8115117-post45.html

İyi Forumlar.
 

S_w_o_R_d

Uzman üye
17 Eki 2020
1,914
183
Neptün
Merhabalar, DDOS'u çeşitli programlarla atabilirsiniz ancak bu devirde pek etkili olmaz. Dos programı olarak kendi yazdığım bir konunun linkini buraya bırakıyorum.

https://www.turkhackteam.org/web-se...61183-golden-eye-ddos-programi-kullanimi.html

Bununla birlikte ddos atma sitelerinden verim alabileceğinizi inanıp, hem program ile hemde birden fazla web sitesi ddos'u ile yapabilirsiniz site çok güçlü değilse.

İyi forumlar.
 

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
243
-Türkistan-
forumumuzda bu tarz konular bulunuyor, size önerebileceğim tool Botnet olacaktır, Botnet ile Ddos atabilirsiniz eğer Dos saldırısı Gerçekleştirmek istiyorsanız BanglaDos adlı toolu önerebilirim size.
 
22 Şub 2021
219
1
System32
Loıc ve Hoıc gibi programlar var.Ama bunlar tek başına yetmez internet hızı burda en önemli etkenlerden.Yani demem şu ki ya botnet ağı kur ya da para ile satın al ya da hiç uğraşma çünkü

Ddos atarken senin orda ıp adresini bulabiliyolar loıc ve hoıc için diyorum.Yapacaksan bana ucu dokunmasın diyorsan botnet iş görür ama biraz para ister.
Kısaca sanırım sen para ile olmasın diyeceksin o yüzden loıc ve hoıc programı bu işte benim bildiğim en iyi ve kullanımı en basit programlardır


Saygılarımla
 

aMRX

Uzman üye
20 Şub 2016
1,487
2
Eski Albay
Forum içerisinde bir çok konu var yukarıda ki arama butonunu kullnarak bir çok konuya erişebilir ve direkt cevap beklemeden istediklerinize ulaşabilirsiniz, Önerim Botnettir direk olarak programlar üzerindenden saldırı yapabilirsiniz loic vs gibi ancak Kali Lunix Tool'larınıda kullabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.