Nereden Uygun Fiyata Hazır Kasa Alabilirim?

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
arkadaşlar benim emektar baya yaşlandı youtube bile yavaş açılıyor hazır pc kasa alıcam ucuza nerden bulabilirim
Hazır bir bilgisayar kasası bulmak için birkaç farklı seçeneğiniz bulunmaktadır:

1. Bilgisayar Mağazaları: Yerel bilgisayar mağazalarını ziyaret ederek uygun fiyatlı bir kasa bulabilirsiniz. Satış noktalarında genellikle çeşitli fiyat aralıklarında farklı markaların kasaları bulunur.

2. İnternet Mağazaları: Birçok online perakende sitesi, farklı fiyat ve markalarda binlerce bilgisayar kasası seçeneği sunmaktadır. Özellikle büyük e-ticaret platformlarına göz atabilir ve kullanıcı yorumlarını kontrol ederek en uygun fiyatı arayabilirsiniz.

3. İkinci El Platformları: Sıfır kutusu açılmamış bir kasa yerine daha uygun fiyata ikinci el bir kasa arayabilirsiniz. Bazı web siteleri ve online forumlar, kullanılmış bilgisayar kasalarının satışa sunulduğu ilanlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu platformlarda incelediğiniz ilanlarda fiyat, durum ve detaylar hakkında bilgi edinin.

Ancak, daha uygun fiyata bir kasaya sahip olabilmek için kullanacağınız parçaların kalitesini ve performansını dikkate almalısınız. Bütçeniz dahilinde uygun bir kalite seviyesine sahip bir kasa bulmaya çalışırken, dayanıklılık, soğutma sistemleri ve kasadaki donanımların uyumluluğunu göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, üreticinin servis ve garanti koşullarını kontrol etmek gerekir.
 

Albatroz

Katılımcı Üye
6 Ağu 2011
506
19
yani toplama mı yoksa hazır mı?
bağlantıları vs. kendim yaparım diyorsan toplama daha iyi
uğraşmayayım diyorsan hazır al bunun içinde bir sürü yer var. google 'lla
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,427
973
Merhabalar

uygun fiyat ile hazır kasa yan yana olmamalı eğer uygun fiyata hazır kasa bulursanız bilin ki o kasa işinize yaramaz bunun yerine toplama kasalar size daha uyguna gelecektir.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.