Okuldaki bilgisayarları kapattım ?

Reuters

Özel Üye
7 Tem 2013
7,261
4
Reu Island
Neden okul malına zarar veriyorsun o kadar para veriliyor alınıyor sırf ders görün diye senin yaptıgın ise bak oraya bilgi ögrenmeye gidiyorsun zarar ver diye degil.
 
Son düzenleme:

JackJones34

Katılımcı Üye
15 Nis 2013
914
0
İstanbul
yaptığın saldırının haklı bir sebebi olmalı bence ?

Hiç Sanmıyorum Keyıf Icın Oldugunu dusunuyorum Arkadaşlar burdan Öğrendıgınız Şeyleri Gidin Okula Veya Başka Yarar Sağladıgınız Yerlere Saldırın Dıye Değil Size Saldıranlara Karşı Ne Yapmanız Gerkecegını Ogrenın Dıye Bılgı Dagıtılıyor Yaptın Şey Gerçekten Çok Anlamsız Resmen Size emanet Edilen Bilgisayarlara Hıyanet Etmıssınız Sonucta Hocalar Eve Goturmuyo Alın Öğrenın Dıye O Mallar Oraya Konulmuş Bence Bu Yorumlar Yaptıgın Yanlışı anlamanı Sağlamıştır Bir Daha Böyle birşeye Kalkışma Lütfen.
 

seregual

Katılımcı Üye
18 Ağu 2008
303
0
Bilgisayar dersinde .bat virüsü yaptım bilgisayarlara çökerttim deepfreeze olduğu için bütün bilgisayarlar gitti benim yapttığım anlaşılırmı ?? :mml

Senin yaptığını bulamazlar. Kişisel bilgisayarın değil sonuçta. Ama çok iyi bir iş yapmışsın :D

Okul malına, devlet malına zarar vermeyin! O eşyalarda, bu ülkede vergi veren herkesin hakkı var. Günahtır. Bu hakkın altından kalkamazsınız. Sen kimsin de okul malına zarar veriyorsun? Böyle saygısızlık yapmayın. O okullarda sadece sizler okumayacaksınız. Bir nesil yetişti o okullarda. Acaba çok merak ediyorum; o okulun bilgisayarında, o okulun öğretmenleri tarafından bilgisayar kullanmayı öğrenmeseydin ne yapacaktın acaba?? Bu sefer nelere zarar verecektin?? Bizler elimizdekileri özenle koruyalım, kullanalım ki ülkemizin eğitimine bir nebze yardımımız olsun...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.