Online savaş oyunu

InvisibleLord

Katılımcı Üye
14 Eyl 2011
984
0
Yoğun Bakım
Warrock, combat arms bunlar var ama beş para etmez eğer gerçekten güzel bir oyun oynayım dersen sisteminde iyiyse Battlefield 3 veya Battlefield Bad Company 2 sayın al multiplayer oyna
 

QzgR

Yeni üye
3 Şub 2012
2
0
ankara
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ve ilk konuşmam...
Benim oynadığım be çok güzel oyunlar;

*Pointblank
*COD Serisi
*Battlefield serisi
*Serius Sam
*Wolfteam
*Assassin's Creed Serisi
Şimdilik aklımda aaksiyon ve macera dolu seri ve oyunlar bunlar ...HERKEZE İYİ OYUNLAR
 

Byhackednow

Katılımcı Üye
17 Ocak 2012
690
0
Point Blank oynamalısın...
2gjch.jpg

POINT BLANK İÇİN GEREKLİ SİSTEM GEREKSİMİ
2gjds.jpg

BU DA BENİM PC SİZCE OYNAMALIMIYIM
 

amaden11

Yeni üye
6 Şub 2012
3
0
poınt blankda vh falan duvardan gorme vs hileler de yardım edın lutfen herkez yapıo benı halledıyolar valla bılen var mı hile ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.