Organik Takipçi Nasıl Satın Alabilirim?

WHITERUBY

Uzman üye
20 Şub 2023
1,688
6
1,599
🔱
lider-takipci-3.gif
 

'Albatros

Anka Team Junior
7 Mar 2023
1,356
14
874
anka.html
Organik takipçi alman çok zor çünkü smm paneldeki hesapların çok büyük bir kısmı otomatik bot hesap oluşturan yazılımlarla oluşturulmuş hesaplar oluyor.
böyle bir durumda %100 organik takipçi satışı yapan kişiler yok denecek kadar azdır.
En iyisi kendin hesabını büyütmek olacaktır. Sosyal medyayı aktif ve iyi gönderilere ekleyeceğin etiketlere önem vermelisin gerisi zamanla gelecektir.
 

vancoondehni

Moderatör
12 Nis 2020
186
328
22
-
Organik takipçi almaktansa sattığın ürünlerden çekiliş yaparak takipçi sayını arttırmayı planlayabilirsin. Alacağın takipçiler etkileşim vermeyeceği için ve yavaşça sayısı azalacağı için işe yaramaz. Fakat belirli aralıklarla çekilişler yaparak sağlıklı bir büyüme oluşturabilirsin.
Önerim 1M altında takipçisi olan fenomenlerle iletişime geçmen. Ürün karşılığında reklam yapanlar oluyor. İndirim kodu gibi ayrıcalıklar sağlayarak kitle çekebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.