Orta Düzeydekiler İçin DEV Hack Arşivi V1.0 - [MKA]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyKrallife

Kıdemli Üye
20 Kas 2015
2,861
89
/profile.php
İndiremedik daha fazla extra link konsa güzel olurdu. Neyse eline sağlık.
Yandex Disk'ime kaydet diyerek çözebilirsiniz.İnternet hızımı görsen halime üzülürsün foruma ss atmıştım geçen hafta 890 ping'im 0.6'larda yükleme hızım vardı.1.17 GB arşiv 3 günde yüklendi bilgisayarım eski olduğu için kafasına göre sürekli kapanıyo 1 hafta yüklemekle uğraştım yanında eğitim setide vermeyi düşünüyodum ama vazgeçtim 4 GB'a yakın Neden link.tl'ye abandığımı anlamışsınızdır ama 1800 Tıklamadan 11 TL kazanabildim sitenin belirttiği miktara göre 28 TL olması gerekirdi ...
Ellerinize sağlık rar pass yollar mısınız? :)
Teşekkür Edip om attim
Şifreyi Alabilir myim reis?
Eline sağlık rar pass alabilirmiyim
+Rep Teşekkürler Rar Pass Alabilirmiyim :)
Elinize Sağlık Rar Pass Alabilir miyim ?
Tesekkur butonuna bastim rar pass alabilirmiyim
eline yüreğine sağlık kardeşim :)
şifreyi yollarmısın
Hocam Hemen Teşekkür Ediyorum Banada Rar Pass Verirmisiniz ? ..
hocam rar pass alabilirmiyim?
Elinize Sağlık Hocam Güzel Toplamışsınız Her şey Bir Arada.
Rar Pass Alabilirmiyim.
Çok teşekkür ederim çok yararlı bir konu
Basarili bir calisma helal
Teşekkürü verdim rar pass alabilirmiyim...
Eline sağlık. Şifre atabilir misin
şifreyi atarsan sevinirim.
Hocam şifre atarsanız sevinirim ellerinize sağlık
Kardeş azıcık geç kaldım ama şifreyi gönderirsen beni çok mutlu edersin.


Hepinize çok teşekkür ediyorum :) Hepinizin mesajını tek tek yanıtlamak isterdim ama böyle bile nerdeyse 1 sayfa benim mesajlarımla doldu.Aranızdan 6 kişi şifreyi alamadı kim olduklarını bilmiyorum teşekkür sayısı fazla olduğu için +6 kişiyi göremiyorum yetkim uygun değil gereksiz ve saçma bi kısıtlama olmuş.Teşekkür butonunu içinizden geliyosa kullanabilirsiniz fakat teşekkür ettikten sonra ÖM atarsanız şifreyi iletebilirim.

















 

Vasmin

Uzman üye
19 Şub 2016
1,029
4
Milletin Arşivini çalıp sonrada milleten teşekkür diliyorsun ayıp bu yaptığın . Bence forumda böyle şeylere kısıtlama getirilmeli , Ayrıca arşiv sana ait olsa bile böyle birşey istemen oldukça büyük yüzsüzlüktür.

/report
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.