Öyle bir şey hayal edin ki...

George Krieger

Katılımcı Üye
8 Şub 2022
461
122
Merhaba arkadaşlar, bu konuda kafamdan geçen bazı düşünceleri paylaşacağım..
İnsanların bilinen en önemli özelliklerinden en önemlisi düşünmek ve hayal gücü (oluşturmak, yaratıcılık da denilebilir ama bekleyin....) bilinen en kutsal varlıklardanız.. bilinen en büyük yetenek(bir şeye olan yeterlilik) Yaratmak(yoktan var etmek), yaratma eylemini şu an biz yapamıyoruz, aklımızdan yapabilecek birilerinin olabileceğine inanıyoruz...
peki öyle bir yetenek düşünün ki yaratmaktan daha yüce, daha büyük ve daha önemli(buna "X" diyelim), bu tam kafada somutlaştırılacak bir şey de değil zaten(somutlaştırmaya gerek te yok), soyut olarak düşünün, tam kafamıza yatmıyabilir ilk başta çünkü daha önce kafamıza bununla alakalı bir girdi girmedi de ondan, girdi girmeden böyle bir şeyin olabileceiğini hayal edebiliyoruz ama... böyle bir şey işte...


----------------------------------------
diye yukarı devam ediyor
.
.
x
yaratmak
düşünmek, hayal gcü(oluşturmak)Bizdeki
.
.
.
.
z(bir şey)
(diyeaşağı doğru devam ediyor)
----------------------------------------

bu bahsettiğimiz tablo sağa sola ve öne arkaya da ilerleyebilir, farklı formlar veya bambaşkalar, sadece bizim 3b düşündüğümüz, dahasıda oalbilir.

yani bizim hayret ile baktığımız şeyler aslında "tırrt" yetenekler olabilir, bizim çok yüce sanmış olduklarımız, olduğumuz katmandan kelli öyleymiş gibi gözükebilir.

not: rahat okunması açısından bu rengi seçtim, isterseniz renkleri değiştirebilirim.
 

SP

Deneyimli Moderatör
29 Eki 2018
2,730
605
Yanlış anlama ama 3 kere okudum ve tam olarak ne hayal etmemizi istediğini anlayamadım
 

George Krieger

Katılımcı Üye
8 Şub 2022
461
122
Yanlış anlama ama 3 kere okudum ve tam olarak ne hayal etmemizi istediğini anlayamadım
merhabalar, hayal etme konusunda iyi olduğumu düşündüğümü ama kelimelerle ifade etmede şu anlık çok iyi olmadığımı söylemeliydim.

Yanlış anlama ama 3 kere okudum ve tam olarak ne hayal etmemizi istediğini anlayamadım
merhaba konuyu farklı yere çekerek cevap vermişim, anlamadığın yeri tam olarak söylersen açabilirim

Kimsenin ilgisini çekmedi mi yahu?
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.