Oyunlar ve Hile Kodlamalarına Nerden Başlamalıyım ?

gaspbtw

Yeni üye
30 May 2023
9
0
Merhabalar, fazla boş konuşmadan hemen konuya girip sorularımı sormak istiyorum;

Günümüz oyunlarında Valorant,CS:GO tarzı oyunlarda hileler çok yaygın ve bu işler de benim pek ilgimi çekiyor. Biraz araştırma yaptım fakat pek bi bilgiye ulaşamadım o yüzden konu açmaya kadar verdim. Az buçuk C# ve C++ bilgim var ve oyunlardaki hilelerin nasıl kodlandığını öğrenmek ve kendi hilelerimi kodlamak istiyorum.
Bu yolda amaçta ilerlemek için nasıl bir yol izlemeliyim, neler öğrenmeliyim, hangi kaynakları kullanmalıyım? bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler, iyi günler.
 

Y4B4NC1

Katılımcı Üye
6 Ara 2022
450
7
210
Cheat Engine gibi programlar ile yapabilirsin
Aynen farm-ville de para mı yapcak cheat engine ile ?

Dostum adam ciddi oyunlara hile yapmaktan bahsediyor bunu en iyi kendin yazdığın kodla yaparsın çünkü eşsiz olur.
Dostum bildiğin dilleri geliştirmeni tavsiye ederim ve yapabilirsen üstüne python ekle her alanda kullanabilceğin bir dil. kolay gelsin
 

DarqSs

Üye
23 Mar 2018
164
1
18
Az buçuk olan C# bilgini daha da üste seviyeye taşı dostum, ardından hilelelerin manıtğını çözdün mü halledersin detaylı bilgi istersen yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.