Ping.exe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

<BG2>

Üye
19 Ağu 2010
124
0
Arkadaşlar geçen gün baypars botnet atakı indirdim burdan sonra kullanamadım sildim :D fakat bir baktımki net yavaşladı aboooo hemde nasıl yavaşladı , görev yöneticisini açtım 90 tane PİNG.EXE yazıo işlemi sonlandırıom tektek bidaha çoğalıyor.Ne yapmam lazım format atamam pcye :S
 

serhat491

Katılımcı Üye
10 Kas 2010
267
0
Serweri yemişssin. Ben sana formatı öneririm öle kulanıp sorunu arıcağıma format atardım. Eğer pc şirket bilgisayarı felnsa bi virs progmrlarını dene Bilinmeyen yazılım olarak çıkar tarama sonucu .Ping sitemi yavaşlatmak için çalışır.Kaspersky İnternet Security adlı progmrla tarat pc ni eğer temizlemesse . Tek yapman gereken format atmak .Bundan sonrada akıllanırsın her programı indirmezsin.
 
Son düzenleme:

hayal-et06

Uzman üye
23 Ağu 2011
1,081
16
ankara
bende serveri kendime yedirdim ama pinkleri silmeye de çalıştım ben sildikçe pinkler çoğalmaya başladı. baktım sistem dağılmış bi vaziyette hemen son şans olarak sistem geri yüklemeyi denedim. iyide oldu. düzeldi pc.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.