Portu bir türlü açamıyorum,kapalı gözüküyor yardım

LimitlessT

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
718
0
geliyorsun?
Arkadaşlar rat için port açacağım ama birtürlü açamadım.
Modem Huawei Home Gateway HG255s.
Güvenlik duvarı kapalı neden açık gözükmüyor port?
gspzpuny.jpg
 

eGi

Katılımcı Üye
3 Ocak 2016
254
0
vin 7 den kural adından portları aktif etmesini istedinmi modemde dmz baktınmı birde bunlara bak sonra yine bak ama unutma program aktif ken port test et deilze kapalı der
 

rigby00

Katılımcı Üye
14 Eki 2015
495
0
@LimitlessT

Fireware'i kapat modem arayüzünden, güvenlik duvarını kapat, antivirüsleri kapat, local olarak şuan çalıştıyorsun Darkcomet'den virüsü oluştururken denediğin pc'nin local ip'sine dikkat et local olduğu zaman aynı internete bağlı olmanız gerekiyor. Eğer değil ise DuckDns ile ipv4 değil siteden ip adresini güncelle token ve domain adlarını kontrol et, virusu oluştururken domainadi.duckdns.org olarak yazıcaksın bundan sonra olmadıysa DarkComet'i tekrar indir ben hepsini yapmıştım olmadı meğersem program bozulmuştu. Port'u da DarkComet'den ilk olarak dinlemeye alıp öyle kontrol etmen gerekiyor yoksa kapalı gözüküyor.
 

oflazkemal

Katılımcı Üye
26 Ocak 2011
877
3
Konya
ben de aynı sorundan dolayı konu açmıştım ve hala kapalı portlar bi çare bulamadım bu konu için port açmada acemide değilim 4yıl boyunca kullandım şu an her şey tamam ama portlar kapalı umarım çare bulunur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.