Python İle BruteForce Nasıl Yapılır?

Çokgen

Katılımcı Üye
4 Eyl 2023
415
195
C++ veya C# ile yazman daha mantıklı bilgisiyarın daha hızli anladıği dil olduğu için brute force attackalrı daha hızlı yaparsın dmden detaylı konuşalım.
 
Son düzenleme:

Helmsys

Ar-Ge Ekibi Kıdemli
16 Mar 2022
1,493
1,654
Python:
import string
import random
from time import time

letters = list(string.printable)
input_ = input("Parola oluştur: ")
passw = ""
ilk = time()
while input_ != passw:
    try_again = random.choices(letters,k=len(input_))
    (lambda: [try_again.remove(j) for j in try_again if j in list(string.whitespace)])()
    for i in try_again:
        if i in input_:
            passw += i
    if input_ == passw:
        print(passw)
        print("Bulundu")
        print(f"{(son-ilk).__round__(3)} Saniye sürdü")
    else:
        print(f"Denendi : {try_again}")
    son = time()

Her karakteri denediğinden ve her karakterin döngü başa geldiğinden dolayı olasılığı değişiyor. bundan dolayı tek bir karakteri bulmakta bazen zaman alıyor.
Ama bu geliştirilebilir tabiiki.
Basit bir brute force da benden gelsin.

Yukarıda önceden bir konuya yazdığım cevabı alıntıladım.
Brute force genel olarak her şeyde her durumda ve her soruna çözüm değil, sizin ilgili soruna göre yazdığınız spesifik bir algoritma. Kiminin sonsuz döngüde bişeyler denediği, kiminin belli bir tekrarda istenen cevabı bulmak için kullanılan bir matematik sorusuna verilecek cevap da olabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.