RAT Önerisi ve Modemde Port Açma

omerfrktrz

Yeni üye
16 Kas 2021
28
7
Hepinize iyi forumlar, sizlere iki tane sorum olacak.
Birincisi Modemde port açma ekranına girdiğimde karşıma bunlar çıktı bunları nasıl doldurmalıyım ve kaç numaralı portu açmalıyım?

cks6c4n.PNG

İkincisi ise RAT Toolu veya programı önerir misiniz?

Forumda ve bu mecrada yeniyim bir yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.
 

D3DS3C

Uzman üye
19 Ağu 2017
1,060
575
TEOMAN
port forwarding kismi olmali, bulamiyorsaniz routerin modelini internetde aratarak port acma konularina forumlarda baka bilirsiniz. adeta protokol port ve private ip adresi ile acilir port. her routerda farklilik gosterir
 

Bahadır-Şad

Katılımcı Üye
23 Tem 2021
951
881
SaMuRai
Merhaba değerli üye,

Öncelikle Trojan ve RAT nedir bunların üstünden geçelim.

Trojan adını Truva atından almıştır. Kendini yararlı şekilde gösterip hedefe cihaza/sisteme sızdıktan sonra uzaktan hedefi dilediğiniz gibi yönetmenizi kullanmanızı sağlar. Bunun gibi zararlı yazılımların tümüne kısaca RAT (Remote Accsess Trojan) denir.

Forumda size yardımcı olabilecek konuların linklerini aşağıya bırakıyorum. Kolay gelsin.


İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.