RAT'ı nasıl gizlerim!

6 Ocak 2016
70
0
Arkadaslar bir sorum olacak simdi rat server actim diyelim bunu bir dosyaya baglayip tiklatabilirmiyiz yani ben onu bir resime baglayip ona tiklatinca giris yapmis olabilirmiyim
 

DOKTR1N

Moderatör
Öncelikle merhaba değerli üye;

Darkcomet rat içerisinde bulunan file binder bölümünden yapmaya kalkarsanız istediğiniz sonucu alamazsınız. Ancak şu anda kullanılan aktif bir cyrepter bulmak zor olabilir, bunun için masaüstünden bir kaç işlem yaparak PDF, JPEG gibi formatlara gizleyebilirsiniz, ama karşı tarafa attığınızda virüs programı anlayacaktır.

İyi forumlar dilerim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.