Rusya'dan İlginç Tespit!

ar£S

Kadim Üye
30 Tem 2009
5,659
0
1296232357_8_modernwarfare-2.jpg


Call of Duty: Modern Warfare 2 hakkında öyle bir suçlama yapıldı ki... İşte "yok artık" dedirten o iddia...

Bir Rus televizyon kanalı, geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir terörist saldırısının Activison'ın Modern Warfare 2 oyunundan örnek alındığını iddia etti.

Domodedovo hava alanında 7 kilogramlık bir patlayıcıyı ateşleyen terörist, 35 kişiyi öldürmüş ve 110 kişiyi yaralamıştı. Devletin finanse ettiği Russia Today adındaki uydu kanalı, yapılan saldırı ile Modern Warfare 2'de bulunan 'No Russian' adlı bölümü bir araya getirdiği bir görüntü yayınladı. Kanal, oyunun Amerikanlar tarafından yapıldığının da üstünde durdu.

Fox News terörizm analizcisi Walid Phares, gerçek saldırılara hazırlanmak için teröristlerin oyunları kullanıyor olabileceğini söyledi. Russia Today'in raporunda ise şu sözler yer aldı:

"Moskova saldırısındaki kanlı sahneler, hayali bir Rus hava alanında sivillerin öldürüldüğü oyun senaryosundaki görüntüleri oldukça andırıyor."
 

pesimist19

Uzman üye
8 Ağu 2009
1,291
0
31
http://localhost
Call of Duty: Modern Warfare 1 de de benim ilgimi çeken acaip şeyler vardı oyunda gemiye yaptığım baskında son bölümünde konteynırın içinde terorsit bayrağının sadece yıldızlı kısmı gözüküyodu dışarıdan türk bayrağını andırıyordu içeri girip baktığımda aslında terorst bayrağı olduğunu fark ettim teröristlerin elinde de g3 silahının olması çok ilginç özelliklede kafkasya ya operasyonlar yapılıyo galiba ordaki teröristleri türk devleti desteklediğini düşünüyo olabilirler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.