S4 league

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danqerokan001

Yeni üye
31 Tem 2010
40
0
Merhaba arkadşalar ben s4 league indirdim ama tıklıyorum setuba resmi bozuk format attırdım pcme bikere daha oldu 2. defa indirişim yine aynı şey bozuk dosya gibi duruor acıorum birlikte aç diyor ama format atmadan once olmuyordu eksik birtane programmı yüklediler noldu:mad:
 

zuha99

Üye
1 Ocak 2012
110
0
Exe. Dosyasının çalışması için uygun işletim sistemine göre yazılması gerekir

İşletim sistemlerin tam mi Degilmi bi Kontrol et ıstersen
 

T-RojeN

Katılımcı Üye
19 Haz 2008
355
0
Exe çalıştırmayan windows işletim sistemi olmaz zaten windowsa has özellik bu
işletim sisteminle alakalı örneğin window7 için yazılmış olabilir sen xpde açamazsın bazı istisnalar var
söylediğin program mı oyunmu bir bilgim yok ama sorunun windows sürümünde olduğuna eminim
 

_Apollo_

Üye
4 Mar 2012
94
0
Web Dosyasında
dostum s4ün kendi sitesinden indirdiysen hata normaldir çünkü sitenin linki kırık bende o yüzden çok hata alıyorum illa çok oynamak yüklemek istiyorsan yakınında olan bir arkadaşından almanı tavsiye ederim s4ü fakat setubunu değilde dosya halinde komple almanı tavsiye ederim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.