Sağlam Dos programı , ip proxy ssid koruması gerekiyor

CryOfWar

Yeni üye
21 May 2016
21
0
Merhaba öncelikle arkamı birazda olsa garantiye almak için ssid proxy ip koruması "yönlendirmesi" lazım ben birkaç tane buldum fakat işe yaramaz
ikinci olarak dos programı lazım fakat ping atacak tarzdan değil tam anlamıyla " dos attack " lazım yardımcı olursanız sevinirim
"not"
rat dosyasını karşı tarafa nasıl atarız bunuda bir söylerseniz sevinirim ;D tekrar teşekkür ederim
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Bir de kahve ister misin paşam? :trl

Neyse ciddi olalım. Üstad piyasadaki HİÇ BİR DoS programı senin proxy'ni kullanmaz. O proxy'i sadece web browser'lar kullanır.

Ne demiş gavur atalarımız; "merak kediyi öldürdü ve tatmin diriltti".. Çok merak ettim, saldıracağın yer PKK vs. ise yardım edebilirim. Yok "bana kazık atan o oyun sitesini çökertçem" hesabında isen kendini gizleyip aynı anda saldıramayacaksın, emin ol.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Üstad sadece web browser üstünden yapacaksan, internetten bedava proxy listesi çekip otomatik proxy atayan bir programım var. Ama sadece web browser üstünde IP'n gizlenmiş olur... Mesela ne diyeyim, Havij ile bir siteyi tararken o site senin gerçek IP'ni kabak gibi görür.

Eğer web browser harici programlar da kullanacaksan senin VPN'e ihtiyacın var.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
önerebileceğiniz bir program varmı "vpn" için ?

Üstad takıntılı bir manyak olduğumdan kendi saldırı programlarımı kendim yazıyorum ve saldırıyı Tor Network üzerinden yapıyorlar. Ne yazık ki bilinen ücretsiz VPN'ler hakkında hiç bir bilgim yok.

Ama bu konuda deneyimli yüzlerce arkadaş var burada. Bu istekle beraber en üste taşınsın post, biraz vakit geçince cevap verirler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.