Sizi Hacklemeye çalişanlari Görün

chooSens

Katılımcı Üye
3 May 2007
299
6
İsTanbUL..
Bu program tam anlamıyla mütiş sade kurun bakın sizin msn kimler almaya çalışıo görün .Bu proğramı uzun süredir kullanıyordum.yararlıdır.her gün birileri benim msnlerimi almaya çalışıo ama nafile.

vereceğim adresten programı yükleyin ve çalıştırın...!!!!Mesela sizi hacklemek için uğraşanları görün..!!!!

https://tik.lat/bURRW
not:Ama bişi daha söyleyim bu programla sadece kimler sizin msn almaya çalışıo onu görebilirsiniz. Kolay gele

aLInTI
 

snowfox

Yeni üye
28 May 2007
5
0
arkadaşlar bu programı bende kullanıyorum.program sadece internet üstünden yapılan saldırıları gösteriyor ve temizliyor. zaten hangimiz bilgisayarımıza günlük saldırı almıyoruz ki...:) :) ama programın bilgisayaramıza herhangibir hack olayına karşı koyduğunu bende henüz göremedim.
 

ahmetowic

Yeni üye
6 Nis 2007
37
0
konuyu veriyorsak acıkca yazalım bu ne boylee kek avına cıkar gibi oldumu şimdi :???????
 

ramon

Yeni üye
18 Şub 2007
10
0
Boyle Bise Omasi Imkansizzz Varsa Detayli Bi Bicimde Anlatinda Ogrenelik Emege Saygiiii
 

djalicee

Üye
14 Kas 2006
125
1
ip adresi üzerinden yapılan saldırıları yani senin ip ne yağpılan saldırıları gösteriyor buna benzer vede farklı programlarda var
 

_TheEnD_

Uzman üye
7 Nis 2007
1,813
41
Hiçbekistan..
Böyle bişeyin olcağını sanmıyorum! Adam ne yaoarken gösterio mesela? Gizli yanıtınla oynarken mi? Allah aşkına yaa? Belki şu saçma programlarla msninze saldırırken gösteriodur? Oysa zaten bi işe yaramaz boşuna yani.. :D Ama deneyip kullanan varsa devam etsin! :D

Emeğe saygı yine de teşekkür paylaşım için..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.