Spynet ile ilgili acil bakın

mostt4

Katılımcı Üye
18 Eki 2013
615
0
Nereye
Merhaba arkadaşlar spynet 2.6 indirdim videoları seyrettim no-ip port falan hepsini hallettim kendime keylogger atabiliyorum ama server yaptığımda başkasına attığımda tıklıyor ve hiçbirşey olmuyo ama ben kendi bilgisayarımda açınca oluyo ne yapmalıyım acil yardım
 

mostt4

Katılımcı Üye
18 Eki 2013
615
0
Nereye
Bende burdan bakarak yaptım ama sadece bende çalışıyo kardeşimin leptopu var oraya attım dosyayı hiçbi antivirüs programı yok çalıştırıyo hiçbişey olmuyo
 

fermayil

Yeni üye
16 Nis 2014
17
0
İşte bak yanlışı orda yapıyorsun.
server 2 bağlantıyıda deneyecektir 127 sadece kendinde gelir ve kesin gelir.
2 tane yansıması gerekli 2 bağlantı işleseydi ama işlemeyebilir mutex var çünki.

Portunda sorun vardır büyük ihtimal :)

h ocam rat kurmayı biliyormusunuz bana da yardım ede bilirmisiniz bende aynen ratları kuruyorum server oluşturuyorum sadece bende çalışıyor port danmıdır nedendir anlayamadım :RpS_sad:
 

mostt4

Katılımcı Üye
18 Eki 2013
615
0
Nereye
Googleye 192.168.1.1 Yazdım Girdim Şifreyi NAT' a girdim spyx portunu 81 www portunu 1644 Yaptım Spynet Açtım Sadece NO-IP nin DNS VE PORTU VAR NO-IP NİN PORTU 81 HEMEN SERVER OLUŞTURDUM YİNE SADECE BENDE OLDU AMA KARDEŞİMİN BİLGİSAYARINA TEAMVİEWER İLE BAĞLANDIM ORAYA ATTIM TIKLADIM HİÇBİŞEY OLMUYOR(ANTİVİRÜSPROGRAMIYOK)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.