SpyNote 6.4 Apk Hatası

zombitch

Yeni üye
22 Şub 2019
25
0
Dostlar merhaba. Her şeyi eksiksiz yapmama rağmen Spynote ile oluşturduğum apk^yı telefona yüklerken ''Paketin ayrıştırılmasında bi sorun oluştu'' hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim?
 

lllroselll

Katılımcı Üye
10 Nis 2020
848
92
Abu Dubai
#1- APK Dosyasının Bozuk veya Yanlış İndirilmiş Olması

Cihazınıza indirdiğiniz APK dosyalarının sorunsuz kurulabilmesi için dosyalarının eksik olmaması veya yanlış indirilmemiş olması gerekir. Cihazınıza kurmaya çalıştığınız Android uygulamasını Google Play Store üzerinden indirdiyseniz, tekrardan indirerek kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

APK dosyasını Google Play Store dışında başka bir kaynaktan indirdiyseniz, indirdiğiniz APK dosyası hatalı olabilir. Ayrıca dosyanın tam olarak inip inmediğinden emin olmak için indirdiğiniz dosya ile kaynakta belirtilen boyut değerlerini karşılaştırmayı deneyebilirsiniz. Tüm bunların haricinde aynı APK dosyasını farklı bir kaynaktan indirip kurmayı deneyebilirsiniz.


#2- Uygulamanın Android Sürümünüze Uygun Olmaması

Mobil cihazınıza sadece Android sürümünüzle uyumlu olan uygulamaları kurabilirsiniz. Eğer cihazınızın Android sürümü 4.0 ise sadece 4.0’ı destekleyen mobil uygulamaları Android cihazınıza kurabilirsiniz. Google Play Store üzerinden yapacağınız indirme işlemlerinde eğer cihaz ve yüklemek istediğiniz Android uygulaması arasında sürüm farkı varsa zaten ekrana bir bilgi mesajı gelecektir.

Google Play Store dışında farklı bir kaynağı kullanarak APK dosyası indiriyorsanız, indirdiğiniz dosyanın sizin Android sürümünüzle uyumlu olduğundan emin olmanız gerekir. Dilerseniz farklı kaynaklardan indirdiğiniz APK dosyasının cihazınızdaki Android sürümüyle uyumlu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.


#3- Uygulama Cihazınızla Uyumlu Olmayabilir

Daha önce de söylediğimiz gibi cihazların çoğu Android işletim sistemini kullansa bile aynı donanımları kullanmaz. Bazı cihazlar yüksek Android sürümüne sahip olmalarına karşın donanım olarak zayıf sistemlere sahip olabilirler. Bu tip durumlarda kuracağınız uygulamanın gereksinimlerini sisteminiz karşılayamayacağı için paket ayrıştırma hatası alabilirsiniz.

Bu tip cihaz seçen Android uygulamaları için Google Play Store üzerindeki uygulama açıklamasında ayrıca cihazın çalışan modelleri belirtilir. Eğer böyle bir açıklama notu varsa ve cihazınız bu listede yer almıyorsa uygulamayı bir APK dosyası olarak indirmiş olsanız bile açamazsınız.

Android paket ayrıştırma çözümü için tüm bilmeniz gerekenlere değindik. Bu listede yer alan açıklamaları kontrol edip çözüm yollarını uygulayarak sorunu giderebilirsiniz. Cihazınız ve uygulama arasında herhangi bir uyumsuzluk söz konusuysa bu soruna herhangi bir çözüm getiremeyeceğinizi de bilmekte fayda var.
 

zombitch

Yeni üye
22 Şub 2019
25
0
Evet apk yı tekrar oluşturup telefonu farklı model olan başka birine attım yine aynı hatayı aldım maalesef

ne google playinden bahsediyon hocam sen? apk yı spynote ile ben oluşturdum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

jGozluk

Uzman üye
24 Ağu 2017
1,927
4
Russia

zombitch

Yeni üye
22 Şub 2019
25
0
zombitch Dostum şu linkten tekrardan apkyı kurmayı denesene belki işaretlemediğin birşeyden dolayıda olmiyabilir apk https://www.turkhackteam.org/trojan...0-artik-baglanti-sorununa-son-20071999-a.html

İkincisi ise apkyi usb yolundan değilde bir yere upload edip öyle indirmeyi dene yada upload edip gene hatayı veriyorsa usb yoluyla dene genede olmazsa başka bir android rat öneririm sana özelden

kankam ikisini de denedim bi sonuç alamadım
 

turk0916

Yeni üye
24 Ocak 2023
6
0
sorunu çözen yokmu spynote apk olışuyor ama 22bayt gibi saçma bir veride çış yapıyor ve ayrıca telefona kurulmuyor paket ayrıştırılma hatası dior
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.