Çözüldü Şu Efekti Nasıl Bulabilirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 Haz 2016
2,822
601
Soruyu tam olarak anlamadım ama eğer yandaki tarihi diyorsan picsArt, Pixlr gibi programlarla yapabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için ÖM atabilirim isterseniz.
 

Criminal^

Uzman üye
22 Eki 2014
1,154
2
Tokyo
Efekt ve fotoğraf düzenleme programlarına bakabilirsin. Bazı programlarda bu efekti bulamasan bile daha güzellerini bulabiiirsin.
 

KARA ALP

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,071
68
İSTİHBARAT

Veli BLOD

Üye
13 Ocak 2019
170
6
Darende
selamlar hocam, aynı efekti bede kullanıyorum instagram'da içerisinde bu efekt mevcut çok eski bir android cihaz kullanmıyorsanız zaten açtığınızda fark edeceksiniz iyi forumlar.
 

х creaтıve

Özel Üye
13 Haz 2016
2,839
165
Burada bir efekt yok sadece dlsr olmayan bir kamera ile akşam gün batımı renk tonları tesadüfen yakalanmış ama normal bir resme mavi ton uygulamak istersen çözümün photoshop olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.