Sweet Lighting - Doygun Renkler

DyzAx

Üye
1 Haz 2014
122
0
İstanbul
Sweet Lighting - Canlı ve Doygun Renkler

sweetlightinglogo.png

Sweet Lighting

Ekran kartı sürücünüzde Dijital Canlılık (NVIDIA) veya Doygunluk (AMD) kullanmanız, oyun deneyiminize, monitörünüze daha renkli resimler çıkışı verildiğinden ek bir patlama sağlayabilir. CS:GO gibi oyunlarda rekabet ederken size hafif bir avantaj bile verebilir.

Sweet Lighting NVIDIA Sürücü API'sini kullanarak NVIDIA Dijital Titreşim Kontrolünü ("DVC") otomatikleştiren bir uygulamadır. Ayrıca doygunluğun otomatikleştirilmesi için AMD desteği eklendi.

Özellikler

  1. Oyun sırasında, dijital titreşim seviyenizi istenen doygunluk seviyesinde değiştirecektir.
  2. Masaüstünüze yerleştiğinizde veya bir oyun artık çalışmıyorsa, canlılık seviyesi varsayılan düzeyinize geri döndürülür.
  3. Programı küçültüğünüzde arka tarafta çalışmaya devam eder. Sağ alt taraftan arayüze gidebilir veya programdan çıkış yapabilirsiniz.
  4. Oyun içerisinde çalışması için "Add" menüsünden oyunu ekleyebilirsiniz.


Resimler


sweetlighting11.png


İndirme

Sweet Lighting
Virüs Total
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.