Çözüldü Telefon numaram birilerinin eline geçmiş ne yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flatrom21

Üye
16 Mar 2017
187
1
Arkadaşlar telefon numaram birilerinin eline geçmiş. Tüm bilgilerim ellerinde. Aile bireylerinin bile numarasını bulabilirim diyor Beni tehdit ediyor bunu nasıl buluyorlar vede nasıl engellerim
 

'Herodot

Asistan Moderatör
30 Eyl 2017
475
11
296
Kuvâ-yi Milliye
Kral adam bana şantaj uyguluyor para istiyor benden
Merhaba,

Öncelikle soğukkanlı olmanızı öneriyorum, sizi tehdit ettiğini kanıtlayarak [email protected] adresine mail atıp şikayette bulunabilirsiniz.

Diğer dostlarımın dediği gibi kişisel verilerimiz sürekli sızdırılıyor ve paneller sayesinde herkese ulaşabiliyorlar. Bence umursamadan şikayet edip tehdit eden kişiyi dikkate bile almayın.

En kısa süre de kurtulmanızı diliyorum.
 

I AM EAC0D3Rx

Uzman üye
17 Eyl 2023
1,726
20
930
Matrix
2019'dan sonra alınan kararlar neticesinde;

Kişinin kendi yazılı beyanı/sözlü beyanı(kanıt niteliğinde) olmadığı sürece, kişisel verileri ile oluşturulan aklına gelebilecek hiçbir işlemin hükmü/geçerliliği bulunmamaktadır. Bu sebepten senin veya ailenin başına bir iş gelmesinden kesinlike endişe etme. Seni tehdit eden kişiyi en yakın cumhuriyet savcılığına git ve şikayette bulun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.