Telefon Numarama Kayıtlı E postalarımı bulma

Rx

Moderatör
12 Ocak 2021
2,299
39
1,421
(nowhere) in
Merhabalar;

Hesap Kurtarma Sayfasını Kullanın:
  • Google Hesap Kurtarma Sayfası sayfasına gidin.
  • "E-postanızı mı unuttunuz?" seçeneğine tıklayın.
  • Telefon numaranızı girin ve "İleri" tuşuna basın.
  • Kimliğinizi doğrulamak için Google'ın talimatlarını izleyin. Google, hesabınızla ilişkili e-postaları gösterebilir.
Eğer yukarıdaki yöntemden sonuç alamıyorsanız, doğrudan e-posta sağlayıcınızın müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri, kimliğinizi doğruladıktan sonra size yardımcı olabilir.

İyi forumlar dilerim..
 

Maroaa

Üye
13 Mar 2023
186
6
90
1-
Cep numarası Bu durumda, numarayı (geçici olarak) kişilerinize ekleyin, whatsapp'ı açın ve bu kişiye yeni mesaj olarak başlayın. Her şeyden önce, muhtemelen numaranın arkasındaki kişinin ücretsiz bir fotoğrafını alacaksınız. Fotoğrafa tutunmak isteyebilirsiniz.
WhatsApp'ı iptal edin ve kişiyi silin.
Daha sonra resim üzerinde ters görsel araması yapmayı deneyin.
Tineyes veya Google işinize yarayabilir.
Sonraki durak: Facebook. Numarayı arayarak 'yeni arkadaşınızı' bulmaya çalışın.
Google size bir sonuç bile verebilir.


2-
Phoneinfoga'yı deneyin
ayrıca örümcek ayağı muhtemelen
intelx.io
Unutulan Facebook şifresini kullanın ve kullanıcı adı olarak telefon numarasını (uluslararası gösterim) girin. Bazı bilgileri açıklayabilir.
yalnızca Google'a odaklanmayın. Yeni bilgiler sağlayabilecekleri için diğerlerini de kullanın (
bing, duckduckgo, startpage.com, yahoo…)
iPhone/iPad/Mac'e erişiminiz varsa mesajlar uygulamasında bir mesaj açabilirsiniz. Mavi balonlar diğerinin iMessage kullandığını ve muhtemelen @icloud.com veya @me.com e-posta adresine sahip olduğunu gösterir.
sosyal mühendislik başka bir yaklaşım olabilir. E-posta adresini öğrenmek için ona mesaj gönderin. Adını biliyor musun? rmailadreslerini tahmin edip bu adreslerin hepsine aynı anda Anon mail gönderebilirsiniz (bcc alanına yapıştırmanız yeterli) ve telefon numaralarını öğrenmek için iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
Ve kesinlikle daha fazla ve daha iyi seçenekler mevcut…
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.