Termux wifi hacked

UZAY 52

Uzman üye
14 Ağu 2021
1,297
833
Ddos
Selam
Kali linux üzerinden wifi hackledim
Ama tatmin olamadım bide PC yi heryere götüremiyorum telefon üzerinden hacklemem lazım onun için termux dan hacklemek istiyorum nasıl yapabilirim
 

Dc0d3r

Yeni üye
16 Eyl 2021
39
18
28
Termux ile deneyebilirsin, ben hiç denemedim çünkü root gerekiyor ve telefonumu root yapmak istemiyorum. Root atsan en fazla handshake dosyasını yakalarsın zaten handshake dosyasını kırmak telefonla çok zor
eğer parola 8 haneli rakamdan oluşuyorsa ozaman telefonla kolay olur , PC en iyisi , Hashcat kullanarak handshake dosyasını kıra bilirsin. Ama unutmayin başkasının wifi ağını kırarak ağa sızmak suçdur. İyi günler.
 

Nonantiy

Global Moderatör
28 Haz 2020
1,997
1,091
Kayseri
Merhabalar,

bruteforce ile belirli wordlistleri oluşturup kırmayı deniyebillirsin. Örnek olarak can kafe'ye gidiyorsan oraya özel wordlist oluşturman gerek.

İyi günler dilerim.
 

berkwe_

Yeni üye
5 Mar 2023
13
1

Bunun birden fazla yolu var ama neredeyse hepsinin ortak olarak buluştuğu bir nokta var, root.​


  • Wpa wps tester gibi basit uygulamalardan bruteforce veya diğer methodları kullanabilirsin.

  • Ben daha kararlı araçlar kullanacağım dersen, termux kullan internette githubda birçok tool var.

  • Kaliyi android üzerindede kullanabilirsin, nethunteri araştır.
  • Wifi deauther gibi gelişmiş araçlar kullan. Fiyatları uçuk olsada, çok işe yararlar.



~iyi günler~
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.