THT nasıl gizleniyor..?

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1

Arkadaşlar THT nasıl gizleniyor o kadar saldırı yaptık fakat nasıl gizlenicez
şimdi diyelimki ben çok geliştim gittim hollanda devlet sitesine saldırdım
E bunlar şimdi dava açıcak hatta açtı diyelim ben bu THT sığınıp beni gizleyebilirmisiniz
desem kabul ederlermi..!
THT nasıl gizleniyor..

 

JonnieBrofer

Uzman üye
4 Ocak 2016
1,434
3
dostum , yüksek mebla para kaldıran arkadaşlarım var , devlet sitesi hackleyen arkadaşlarım var , grafik stüdyoları hackledim , İngiltere ve Fransa'ya dahi bir çok ülkeye saldırı yaptım , tek yaptığım şey , güzel bir vpn kullanımı ardından sanal makine üzerinden mac adresi değiştirerek sisteme sızıp down etmek ti , ve evet şu anda kapımda fbı swat falan göremiyorum :) yani anlayacağın , saldırmak basit iş , gizlenmeyi öğrenmelisin cidden , mesela güçlü bir vpn kullan ağları ve ip adreslerinin işlemlerini öğren .
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Ama birşey fark etim şuan dünyanın en iyi hackerları hapsi boyladı yani kanundan kaçmak çok zor
bana kalırsa eninde sonunda yakalanıyorsun..

En iyileri değil, en yaramazları...

En iyi hackerların sen adını bile duymadın. Kimse duymadı.

O heçkırları yakalama hikayelerini okursan görürsün ki elemanlar IP'yi değil, parayı takip ederler. Eleman kendine para aktardığından yakalanır, indeks bastığından değil.
 

GestapoEfsane

Kıdemli Üye
24 Eyl 2016
4,046
3
Nereye
Mademki bu kadar tereddütün var türk sitelerini bırak yanından bile geçme uzak dur . bide yabancı siteleri hekle index ini bas içinden birşeyler tırtıklama yeter yani siteyi fazla kurcalama adamlara sadece şifre yenileyip düzeltmek kalsın bu da onlara azda olsa sus payı olur bişey olmaz yani No stres No sıkıntı ..
 

ByBaggins

Kıdemli Üye
2 May 2016
2,347
1
Yav gizlenme falan yok. Bi VPN aç öyle maksat bi şey açık olsun diye :D Zaten farklı ülkeye saldırıyorsun. Sorun çıkmaz. Çıksa bile milli duygularla yaptığın için Devletimiz bizi ele vermez. Tht de tabii ki. :) O yüzden kafaya takmayın. ;)
 

bayaydinss

Yeni üye
15 Şub 2016
45
0
None
Bilgilendirme

Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır.
Bu konular yönetimimiz tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular sitemizde bulunabilir. Bu tür konuları bize turkhackteamiletisim [at] gmail.com adresine mail atarak bildirdiğiniz takdirde en kısa sürede konular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
Please Report Abuse, DMCA, Harassment, Scamming, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to turkhackteamiletisim [at] gmail.com

Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz, bu sitelerin güvenlik açıklarını site sahibine bildirmek için çaba sarfeder.
Turkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Turkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Turkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.
Teşekkürler binbaşım.
 

siberkutuphane

Yeni üye
25 Eki 2022
27
10
root㉿kali
Yav gizlenme falan yok. Bi VPN aç öyle maksat bi şey açık olsun diye :D Zaten farklı ülkeye saldırıyorsun. Sorun çıkmaz. Çıksa bile milli duygularla yaptığın için Devletimiz bizi ele vermez. Tht de tabii ki. :) O yüzden kafaya takmayın. ;)
Dostum siz anlamıyorsunuz galiba :cautious: TurkHackTeam sizin yaptığınız hack faaliyetlerinden sorumlu değil! Ve eğer ki IP adresleriniz istenirse emin ol anında verirler.. HAKLI OLARAK. Eğer ki yakalanmamak istiyorsan yapman gereken basit bir kaç kural var.

Dipnot: Anlattıklarım eğitim amaçlıdır ve öğrendiğiniz bilgiler ile gerçekleştireceğiniz hack faaliyetleri dahil hiç bir suçun sorumluluğunu kabul etmiyorum.

1- IP adresinden keklik gibi avlanmamak adına çevrendeki bir ağa sızman lazım. Onların ağını kullanarak kendini gizle. Bu adım kesinlikle bir kaç basit yöntemle halledilebilir.

2- Tabii ki geride iz bırakma. Bunu derken TOR kullanmak, DNS, Proxy vb.. den bahsetmiyorum, gerçekten en büyük hackerlar bile StackOverFlow tarzı sitelerde açtıkları başlıklar yüzünden kimliğini ele verebiliyor. Kimliğini belirtmesen bile yinede bu tarz websitelerini kullanırken sahte bir mail kullan. Protonmail'in DeepWeb sitesinden kayıt olup kullanabilirsin. E tabi mailini farklı bir adresle açmış ve bu tarz sitelere bu maille kayıt olmuş olsan bile sakın ama sakın ip adresini gizlemeden giriş yapma. Çoğu site bir hesaba giriş yapılırken kullanılan her IP adresini depolar ve senin hesabına gerçek IP adresinle 1 kere bile giriş yapman sonunu getirir.

3- Gövde gösterisi yapacağım diye kendini tutuklattırma. Her şeyin gizli, harika.. AMA kendi adını, takma adını, sosyal medya hesaplarını indexine dahil ettiğin için yakalanıyorsun :ROFLMAO:

4- Yapmakta olduğun saldırıya göre gizlenme metodun değişkenlik gösterir ancak çoğu saldırıda başkalarının kimliğini kullanarak saldırı yapabiliyorsun ve bu dikkat edilmesi gerekilen bir konu. Dediğim gibi farklı bir ağa sızıp saldırı yapabilirsin. Veya DDOS saldırılarında kendi ekibinle saldırmak yerine BOTNET ağındaki kişileri kullanabilirsin. Tabi unutma bunlar senin geride 0 iz bırakmanı tek başlarına sağlamazlar.

Tabi en ince detaylarına girmeyeceğim çünkü kanı deli arkadaşlar eğlence arıyor misyon değil.
Günün sonunda lüzumsuz yapılan bir hack faaliyeti sana pahalıya patlayabilir dostum. Her şeyden önce kendini neden geliştirdiğini anla. Amacın para ve ün peşinde koşan bir suçlu olmak mı yoksa doğruyu savunan, kötü şeylerin oluşmasını engelleyen bir kahraman olmak mı? Herkese iyi günler dilerim ^_^
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.