Tht 'nin adını kullanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Hack

Üye
29 Eki 2018
55
0
Konunun nereye açılacağını bilemedim kusura bakmayın neyse ben bi ihbar yapıcam

Whatsapp'ta birisini gördüm bu sitenin adını taşıyodu hesabında , profil fotoğrafında tht vardı uyardım sildi , sonra hakkında yazısını okudum "BİZ THT'YİZ KİMSEDEN KORKMAYIZ" Gibi yazılar yazıyodu doğru bi davranış olup olmadığını anlamak için bu yazıyı yazdım , cevap alırsam sevinirim...
 

нydrαтнαlleѕ

İSTİHBARAT
8 Ocak 2017
3,210
1,465
Bu kişilere itibar etmeyin. Kimdir neyin nesidir bilemeyiz. Belki üyelerimizden belki de hayranlarımızdan biridir.
 

Eren Hack

Üye
29 Eki 2018
55
0
Hocam bide , bana whatsapp'tan küfür , hakaret ve tehtid geliyor bunları ne yapmayalım
 

porsukhak

Uzman üye
23 Ağu 2017
1,753
2
T.Ü.R.K
Küfür ve Tehtid mesajlarını gerekli mecralara şikayet edebilirsiniz onun dışında bu tür kişileri ihbar etmeniz gerekmiyor yukarıda denildiği gibi takipçi birisi üye birisi de olabilir .
 

mamo434376

Katılımcı Üye
8 Mar 2019
292
2
İsyanbul
Ne yalan söyliyim bende ismime THT-MaMo434376 ekledim çoğu reverser beni bu isimle ararken buraya denk geliyor. Peki neden kullanıyorum? tabiki THT'nin şanını yüceltmek için.
 

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhaba, THT harici platformlarda kendisini yönetici gibi tanıtanlarda itibar etmeyiniz, genel olarak telegram kullanıyoruz, iletişime geçmek istediğin yetkili arkadaşa özel mesaj yoluyla telegram adresini sorabilir, sonrasında iletişime geçebilirsiniz.
İyi forumlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.