Tor Browser İle Yakalanan Oldu Mu?

anonim321

Katılımcı Üye
12 Ocak 2021
311
33
Forumdaslarim Türkiye'de tor browser kullanan biri yakalandımi bildiğiniz biri varmı ya da yakalanabilir mi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
8 Nis 2020
213
32
Cevap: Tor browser anonimlik

Tor browser yüzünden büyük ihtimal yakalanmazsın. Silk road gibi olayları incelemenizi öneririm nasıl yakalandıklarını anlamış olursunuz. Genelde aynı kullanıcı adlarını kullanmak ve kendi bilgilerini bir şekilde açık edince yakalanabiliyorsun.
 

Heartdarq

Katılımcı Üye
28 Kas 2020
429
1
Cevap: Tor browser anonimlik

tor browser sayesinde ip adresini değişirsin ama konuya uzman kişiler girerse yakalanma ihtimalin var dostum çünkü hiçbir uygulama %100 anonimlik sağlamaz
 

yurdan455

Yeni üye
14 Ocak 2021
12
5
Cevap: Tor browser anonimlik

Tor browser ipleri değişken havuzdan verir ve bu ipler ile relaylardan geçersiniz. tor browserda yukarıdaki arkadaşın dediği gibi aynı bilgiler vs. ile kendinizi ele vererek yakalanbilirsiniz diğer türlü çok zordur yakalanmanız. yakalanınca sanki tor browsera girdiğiniz için size bişey yapacaklar :D

13-15 yaşındaki çocukların girmesiniz önermiyorum :D
 

3mp1y

Üye
25 Haz 2019
59
0
Cevap: Tor browser anonimlik

Tor kullanan diyemem ama r****xx(isim vermem yasak olur) formunun alternativ formu gibi turk kuruculari cp paylasimi ve kendileride cekiyorlardi iceri alindi tum uyeler olmasada genelde moderator ve adminler iceri alindi yeni soglemem o ki ne yaparsan yap cp uzakdur iyi gunler.
 

kurtdereli

Uzman üye
19 Tem 2020
1,086
243
-Türkistan-
Cevap: Tor browser anonimlik

Tor Browser'da yakalanmazsınız türk yakalananda olmamıştır.Tor Browser İp adresinizi değiştirip sizin gizli olmanızı sağlıyor ama tabi kide %100 anonimlik sağlamıyor.Hiçbir şeyde size %100 Anonimlik sağlamazdır. İYİ FORUMLAR..
 

330dmintasfor00

Katılımcı Üye
28 Mar 2020
918
118
Bu soruyu merak ettiğin için sorduğunu var sayıyorum, dedikleri gibi belirli bir düzeye kadar güven de olursun ama büyük bir suç uluslararası bir suç işlersen ve tecrübe ve bilgin yoksa geçmiş olsun diyebiliriz.
 

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,462
Shibuya
Merhaba,
Tor Browser ile %100 gizlilik sağlanmaz. Yani herhangi bir açık verdiğinizde bulunma ihtimaliniz var. Yukarıdaki kişinin dediği gibi sadece gezinme amacıyla tor browser kullanırsanız sorun teşkil etmez. Tor hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.


Tor Hakkında Her Şey
 

TilkiBaba

Katılımcı Üye
19 Haz 2013
559
48
exploitworld
Silk road olayı 2013 oldu ve bu süre içerisinde teknoloji değişti :) Yani demek istediğim ne yaparsan yap %100 bir gizliliğe sahip olamazsın.
Tor ile İllegal işler yapmadığın sürece hiç bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Not: DeepWeb, DarkWeb üye olduğunuz her forumda kullanıcı adlarınız ve şifreleriniz hep farklı olsun ve kimseye güvenip telefon numaralarınız vermeyin, ProtonMail de şart tabi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.