Turkcell

CMLYKL

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
Turkcell faturalı hat aldık aldmazolaydım. 19 tl dedi adam ilk şimdi oldu 33 tl.
5TL data parası ödüyorum. 6tl kdv.
Ben turkcellden çıksam şuan ne adar ceza öderim.
Sadece hat fiyatını mı yani 19 tl çarpı kalan ay sayısı.
temmuzda bitecek sözleşme.
 

The KsM

Katılımcı Üye
17 Eki 2014
507
0
Philadelphia
Kardeş daha önce benim basimada geldi gideceksin bayiye ben hatti kapaticam diyceksin ve sonra 60 tl odeyip evine gidiceksin bu kadar (60 tl alacaklarondan emin deilim ama benden 60 tl aldilar)
 

_Lucass_

Katılımcı Üye
13 Şub 2012
671
0
Hat fiyatı değil,tecrübelerime dayanarak Turkcell,Avea,Vodafone gibi operatörler bu tip kampanyalarda yada fırsatta ilk olarak 3-4 ay müşterilerini güzel bi şekilde öpüyorlar. Yani senin 1 senede ödeyeceğin örnek veriyorum 600TL yi. 3 ve 4 ayda ilk olarak alıyorlar. Ardından faturan normale dönüyor. 19 Tl lik bir paket aldıysan vergiler felek dünya dahil sana 33TL gibi bir rakama patlıyor aylık. Yani kısacası Sen hesap yapıp 'aa bu kampanya çok güzelmiş ya ben bunu alırım' diyip aldıgında örneğin 1 senede 600 tl vericekken 3 ve 4. faturanda o parayı veriyorsun. senelikte sana 1000TL civarı patlamış oluyor. O yüzden faturalı degilde şuanlık kontorlü kullanın.
 

suheyl_60

Üye
30 Haz 2007
85
0
Tokat
Kardeş hepsi aynı halt. Ben turkcell kullanıyorum. 50 lira yeni hat dediler içinden 20 lira çıkıyor dediler. Dedikleri hep doğruydu. Hatta ben aldığım zaman vodafone da hat 60 liraydı içinde 9 lira var demişlerdi cazip olan turkcelldi onu aldım. Neyse, bence bilgilendirme eksikliği ve yanlışlığı var, müşteri hizmetlerine şikayette bulun hattı açtırdığın bayi ismi filan. Yapacak çok bişey yok giden gelmeyecek ama hani hangi operatöre geçersen geç hepsi aynı PTTCELL hariç :D
 

MaskHacker

Uzman üye
14 Eki 2013
1,531
3
C:/
Kesin olarak söyliyim kendim yaptığım için. Faturalı hat alırken sözleşme imzalatıyorlar ya işte orada senin kaç ay kalma zorunluluğun olduğu yazıyor eğer o tarihten önce çıkacak olursan örneğin o tarihten 10 ay önce çıktın faturan ayda 10 tl ise 100 tl verip hattını bırakabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.