Ücretsiz casus takip programı (mobile tracker free)

redshadown

Üye
11 Kas 2009
110
0
Almaty
Herkese Merhaba,
Öncelikle ilk defa konu açıyorum belirtmek isterim hatalarımı şimdiden mazur görünüz.
Daha önce forumda bu konu vardı güncellenmesini isteyecektim bulamadım bende kendim açayım dedim. Eğerde konu kaldırılmamışsa linkini söylerseniz eklerim. Yada konun kaldırılması için yöneticiye başvururum sorun değil.
Ücretli programlar kadar etkili olmasada yinede güzel bir program adresi:
www.mobile-tracker-free.com
Virustotal nasıl kullanılır bilmiyorum ama indirme linkini tarattım sonuçlar:
https://www.virustotal.com/en/url/b...e1912d25c464879a2356f6bf/analysis/1458942095/
Programın yüklemesi basit sitede resimli ve videolu anlatımda mevcut
https://mobile-tracker-free.com/help/


Benim yüklediğim tel LG-G4s (android 5.1.1)

Belirtmeliyim ki whatsapp, viber, facebook vb. Programları çözmesi için hedef telefonun root'lu olması gerekiyor.

Arkadaşlar alta NOT yazdım okumadan geçmeyiniz lütfen

Daha fazla okumak isteyenler için devam ediyorum
Programın eksi yanları:
-benim hedef telefonumundanmıdır bilmem ama giden smsler gözükmüyor sadece gelenler var.
-üst üste aramalar yapılırsa kayıtlara son arama gözükür diğerlerini göremezsiniz
-hedef tel. İnternet bağlantısı yok iken program kayıtları saklamıyor yani göremezsiniz
-gps e ben şahsen pek güvenmedim çünkü yerini emin olduğum yerlerde bile hata yaptı. Ama karşı tarafa canlı takip yaparsanız sorun yok (karşı tarafın gps i açık olması lazım)
-200 kayıt hakkınız var kayıt limitiniz dolsun veya dolmasın 1 ay sonr siliniyor yani yedek almayı unutmayın
-yine benim hedef telefondanmıdır anlayamadım ama arada kayıtları tekrar gösteriyor hal böyle oluncada 200 limitiniz azalmış oluyor.
-antivirüse yakalanıyor bu yüzden ya hedef tel.den antivirüsü kaldırıldın yada yükledikten sonra antivirüse yinede kullanmak istiyorum gibilerinden bir seçenek çıkar ona basıp devam edin.
-hedef tel.den resim çek dediğinizde gizli ama sesli şekilde resim çekiyor dikkat edin


Programın artı yanları:
-arama kayıtlarını dinleyebilirsiniz (ses gelmiyorsa ayarlardan kayıt türünü değiştirip tekrar deneyin, her telefonda değişiklik gösterebilir)
-ortam dinlemesi var 1-2dk. (daha fazla dinlemek için paralı üyelik lazım)
-kullanım kolay

Not: bu programı ailevi sorunları olanlar, hırsızlık, vb. Haklı sebepleri olanlara yardımcı olmak için yazdım. Kötü yönde kullanmayınız öteki dünyada hesabı var, bende dinimiz gereği bu uyarıyı yapmak istedim.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Konuda eksik hata varsa kusura bakmayın cepten yazıyorum.
Hayırlara vesile olur inşaALLAH
 

murat5136

Katılımcı Üye
30 Ocak 2015
616
0
cok guzel calısıyor telfon arayanları kaydetme felan eyw dostum bı facebook ıcın root ıstıyor onuda tele atamamısım o yuzden deneyemedım ama en kısa surede deneyıp bılgılendırecegım sızı
 

redshadown

Üye
11 Kas 2009
110
0
Almaty
cok guzel calısıyor telfon arayanları kaydetme felan eyw dostum bı facebook ıcın root ıstıyor onuda tele atamamısım o yuzden deneyemedım ama en kısa surede deneyıp bılgılendırecegım sızı

Rica ederim. Benim hedef telefona root atmam için bilg. Lazımmış bendede şuan olmadığı için yapamadım. Rootlarsan, bilgi verirsen çok sevinirim özellikle whatsapp ta nasıl performans gösteriyor merak ediyorum. Günlerdir whatsapp mesajlarını okuma yöntemlerini araştırıyorum, bütün yöntemler fixlenmiş yada ben bulamıyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.