upload açıklarıyla hack

!! BLOKE !!

Katılımcı Üye
26 Şub 2009
535
0
OFL!Ne
Bu Açığı Hepiniz Kullana Bilirsiniz. Yapmanız Gereken Google da upload.html , upload.htm , upload.php , upload.asp vb. Arama yaparak Karşımıza Gelen Sitelere Shell veya index.html Dosyalarını Upload Edin. Eyer Site ye Shell veya index�i Sokmayı Başarırsanız ve Çalıştırabilirseniz Sitede Açık Var Demektir ve Bu Durumuda Türk Web Masterlere İlete Bilir Gelen Cevabı Gövde Gösterisinde Paylaşa Bilirsiniz. veya Bu siteleri Hackleyip Gövde Gösterisinde Paylaşa Bilirsiniz.
 

cakyone

Katılımcı Üye
15 Ocak 2009
361
0
İzmiR
bn bitane upload yoluyla acık tespit edip bastım ama lamerlık dıe gorulduğu için zone almadım grkte yoktu ztn
govde gosteriside yapmadım....
 

eray88

Üye
11 Ağu 2008
176
0
çok eski bi açık ama herzaman bulunuyo site tabi bu lamerliğe giriyo ben girdiğim serverlara shellimi atıp bırakıyom zaten birçogu daha önceden shellenmiş ama en gıcık olduğum şu lamerlerin gelip o siteyi bozması benim shelimde gidiyo bu lamerleri sonunda kötü yapacam tht de de çok lamer var ne zaman bi site hackleyip yayınlasam burda lamerler hamen doluşuyo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.